ROBIN TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN 24.8.2016 18 VUOTTA!

18-vuotissyntymäpäivän kunniaksi fanit ovat onnitelleet Robinia sankoin joukoin somessa mm. erilaisten videoiden ja Instagram-postausten välityksellä. Robin on saanut myös paljon postitse lähetettyjä onnittelukortteja ja lahjoja. Robin kiittää kaikkia fanejaan muistamisesta!

Tänään illalla Robin nousee Helsingin Casinon lavalle ja esiintyy kutsuvieraille, sekä Radio SuomiPopin kilpailuvoittajille syntymäpäivänsä kunniaksi. Keikalla on luvassa paljon yllätyksiä ja se on katsottavissa suorana live-streamina nelonen.fi -sivuston kautta.

Vielä lukiota käyvä Robin on tehnyt n. 400 keikkaa alle viidessä vuodessa ja näillä on ollut yhteensä yli miljoona katsojaa.

Robin on myynyt neljässä vuodessa nopeimmin enemmän levyjä kuin kukaan muu suomalainen artisti, yhteensä 560 000 kpl. Samalla Robin on nuorin artisti, jonka levymyynti on ylittänyt  100 000 kpl:n rajan.

Tänään täysi-ikäistynyt Robin aloitti uransa vuonna 2012 musiikkivideolla, joka on kaikkien aikojen katsotuin suomenkielinen Youtubessa julkaistu musiikkivideo. Frontside Ollieta  on katsottu jo 14,4 miljoonaa kertaa sen julkaisun jälkeen!

Tavoita Robin täältä