Suomen suurin poptähti Robin julkaisee uuden singlen, tekee keikan Hartwall Arenalla ja jää sen jälkeen tauolle

Robin julkaisee keskiviikkona 23.8 Me tehtiin tää -nimisen singlen, joka summaa Robinin tähänastisen uran ja on samalla kiitollisuudenosoitus faneille. Supertähti nousee toistaiseksi viimeistä kertaa lavalle 28.10. Helsingin Hartwall Arenalla Tää on se hetki -konsertissa ja jää sen jälkeen määrittelemättömän mittaiselle tauolle. 

Tää on se hetki -konsertissa koetaan tunteellinen ilta, jossa Robinin tarina kulkee vuodesta 2012 tähän hetkeen hänen hittibiisiensä siivittämänä. Keikkaa ei taltioida, joten se on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla Robinin Me tehtiin tää -single livenä. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Robinin syntymäpäivänä 24.8.

”Oon elänyt kolmasosan elämästäni mikki kädessä, ja nyt haluan tietää mitä on olla rauhassa ja hiljaa. Mä olen aina sanonut kaikille, että pitää seurata omaa sydäntä, ja nyt mä teen samoin. Haluan juhlistaa näitä upeita vuosia 2012-2017 vielä ennen tauolle jäämistä. Tauko on myös melko luova olotila. Silloin on aikaa pohtia mitä elämältäni haluan”, Robin kertoo.

Elokuussa starttaa myös Tää on se hetki – dokumentti Ruutu.fi:ssä. Viisiosaisessa dokumentissa Robin kertoo tunnelmistaan, ajatuksistaan ja päätöksestään jäädä tauolle. Ensimmäinen osa dokumentista nähdään perjantaina 25.8.

Tavoita Robin täältä