Uutiset

UUDEN ALBUMIN JULKAISUKEIKKA SU 28.9.2014 - KAAPELITEHDAS, HELSINKI

21.8.2014

Robin juhlistaa syyskuun lopussa julkaistavan uutuuslevynsä ilmestymistä Helsingissä Kaapelitehtaalla sunnuntaina 28.9.2014 järjestettävässä konsertissa. Tapahtuman ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä maanantaina 25.8.2014 klo 9.

Robinin 26. syyskuuta ilmestyvää neljättä albumia pohjustava single ja video "Parasta just nyt" julkaistiin viime viikonloppuna Tubecon-tapahtuman yhteydessä. Nikke Ankaran kanssa esitetty kappale nousi välittömästi iTunesin listaykköseksi ja Spotifyn kuunnelluimpien biisien joukkoon. Tarkempia lisätietoja uutuuslevystä on luvassa lähitulevaisuudessa.

"Oon kyllä tosi otettu ja fiiliksissä, että mun uus sinkku Parasta just nyt on saanut niin mahtavan vastaanoton. Kiitti tosi paljon kaikille! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle mun neljännen albumin julkkarikeikalle! Luvassa on "parasta just nyt" fiilistä! :)", Robin iloitsee.

Uutuusalbumin ja levynjulkaisukonsertin lisäksi Robin on ajankohtainen syksyllä alkavasta "Robin – Just nyt" -tv-sarjasta sekä hiljattain lanseeratusta RBN C'est la vie -nimikkotuoksusta.

Jonottaminen konserttiin on sallittua keikkapäivänä klo 9.00 alkaen. Kaapelitehtaan tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta alle 12-vuotiaiden suositellaan saapuvan konserttiin täysi-ikäisen valvojan seurassa. Yksittäisten pääsylippujen lisäksi myynnissä on myös perhepaketteja. Viime hetken ruuhkien välttämiseksi yleisöä pyydetään saapumaan paikalle heti ovien avautumisen jälkeen. Sisäänkäynti M1-ovesta, Tammasaarenlaiturin puolelta.

Su 28.9.2014 Helsinki, Kaapelitehdas
Ovet auki klo 17.00 – konsertti alkaa klo 18.00.
Liput alk. 32 €, ikärajaton
Myyntiin ma 25.8.2014 klo 9.00 www.tiketti.fi

 

FRONTSIDE OLLIE KAIKKIEN AIKOJEN KATSOTUIN SUOMALAINEN MUSIIKKIVIDEO

17.8.2014

Robinin viralliset YouTube-videot ovat keränneet yhteensä yli 62 miljoonaa katselukertaa

Robinin uusi sinkku Parasta just nyt julkaistiin perjantaina 15.8 ja se meni heti julkaisupäivänään iTunesin ykköseksi. Singlen musiikkivideo sai ensiesityksensä lauantaina 16.8. Helsingin Hartwall Arenalla järjestetyssä Tubecon-tapahtumassa.
Robin palkittiin Tubeconissa erikoismaininnalla Suomen kaikkien aikojen katsotuimmasta musiikkivideosta. Frontide Ollieta on tähän mennessä katsottu jo 12 162 630 kertaa! Yhteensä Robinin virallisia YouTube-videoita on katsottu jo huimat yli 62 miljoonaa kertaa! Robin onkin eittämättä yksi Suomen suosituimmista YouTube-tähdistä. Yli sadan suomalaisen YouTube-tekijän järjestämä suurtapahtuma Tubecon keräsi yli 5000 videoista, musiikista, peleistä ja viihteestä kiinnostunutta nuorta yhteen Hartwall Arenalle.

Tubecon-tapahtumassa järjestetyn Meet & greetin kuvat löytyvät täältä: http://robinofficialphoto.galleria.fi/kuvat/Meet&Greet+kuvat/Robin+Meet+...
Parasta just nyt -video löytyy täältä: http://youtu.be/n3477cPOLzg

 

ROBIN JULKAISEE PE 15.8. UUDEN SINGLEN 'PARASTA JUST NYT'

14.8.2014

YOUTUBEN SUPERTÄHTI RIKKOO 60 MILJOONAN RAJAN

Parasta just nyt on ensimmäinen singlelohkaisu Robinin 26. syyskuuta julkaistavalta neljänneltä studioalbumilta. Energisellä sinkulla vierailee yksi tämän hetken kuumimmista räppäreistä, lahtelainen Nikke Ankara. Robin on ollut entistä enemmän itse mukana kirjoittamassa uuden albumin kappaleita, myös tätä sinkkubiisiä. Suomen suosituin teiniartisti onkin ollut kesällä kiireinen ja viettänyt suurimman osan ajastaan studiossa ja keikoilla.

Robin: "Biisi on tosi energinen ja siitä tulee hyvä fiilis. Lisäksi siinä on vähän yllätyksellisiä juttuja mukana. Toivottavasti se saa positiivisen vastaanoton ja jokainen kuuntelija voi poimia siitä Parasta Just Nyt –fiilistä itsellensä. Se ois musta hieno juttu, koska jokaisella on varmasti omat PJN-hetkensä."

Uuden levyn lisäksi syksyllä julkaistaan MTV Katsomossa kymmenosainen Robin - Just nyt -sarja, jossa seurataan tiiviisti Robinin kuluneen kesän tapahtumia keikoilla, studiossa ja vapaa-ajalla. Robin - Just nyt antaa faneille ainutlaatuisen tilaisuuden päästä näkemään Robinin elämää kulissien takana. Sarjan ensimmäinen jakso nähdään torstaina 28. elokuuta klo 18.00.

Robin juhlistaa perjantaina 15.8. julkaistavaa uutta sinkkua esiintymällä bändinsä kanssa akustisesti livenä Radio Novan Special Nova Stage Livessä klo 17.00. Minikeikkaa voi seurata myös MTV Katsomossa suorana lähetyksenä klo 17.00 – 17.30. Keikalle on voinut voittaa sisäänpääsyn Radio Novan kautta ja sinne pääseekin pieni määrä Robinin faneja mukaan esittämään kysymyksiä Robinille ja kuuntelemaan erikoisversioita uusista ja vanhoista biiseistä.

KATSO SUORA LÄHETYS TÄSTÄ:  http://www.mtvkatsomo.fi/robinjustnyt

Parasta just nyt -videon maailmanensi-ilta on lauantaina 16.8. klo 18.20 Tubecon–tapahtumassa Hartwall Areenalla Helsingissä. Tubeconia voi seurata suorana myös YouTuben kautta. Suomen suurimpiin YouTube-tähtiin lukeutuva Robin on kerännyt virallisilla videoillaan jo 59 miljoonaa katsomiskertaa YouTubessa ja uuden musiikkivideon julkaisun myötä 60 miljoonan raja menee rikki. Robin on paikalla Tubeconissa alkaen klo 17.00.
 

ROBIN LANSEERAA NIMIKKOTUOKSUN

4.8.2014

Suomen suosituin teiniartisti Robin lanseeraa tänään nuorille naisille suunnatun nimikkotuoksunsa RBN - C'EST LA VIE. Hedelmäisen energisen kukkaistuoksun alussa voi aistia verigreippiä, mandariinia, mustaherukkaa ja sitruunaa. Tuoksun sydämessä taas hurmaavat persikka, lootuksenkukka, jasmiini ja lilja. Pohjana tuoksussa on mm. santelipuuta ja myskiä. Tuoksun on valmistuttanut mm. One Direction -parfyymit Suomessa lanseerannut suomalainen Satoki Partners Oy.

Robin itse kommentoi tuoksua näin:

"Multa ja meidän tiimiltä on paljon kysytty, koska tulee joku hajuvesi tai jotain ja sitten ajattelin, että miksei. Olen kuitenkin halunnut, että tuoksusta tehdään raikas ja pakkaus olisi hieno ja musta siinä ollaan onnistuttu. Tietysti mun on vaikea sanoa sitä, että miten paljon tuo RBN-tuoksu sitten miellyttää käyttäjää, kun itseni käyttämänä se ei olis kovin miehekästä. :) Toivottavasti kuitenkin se saa hyvän vastaanoton".

RBN - C'EST LA VIE tulee aluksi myyntiin yksinoikeudella Stockmann-tavarataloihin sekä Stockmann Beauty -myymälöihin. Myöhemmin tuoksua saa myös mm. Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä, Kicks-myymälöistä, Eckerö Linelta, Viking Linelta ja Tallink-Siljalta.

Robinin kesä on kulunut keikoilla sekä studiossa uuden levyn äänityksissä. Hän julkaisee neljännen studioalbuminsa perjantaina 26.9. Levyä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa kesän keikkojen ohessa ja sen äänitykset ovat parhaillaan käynnissä. Robin on jälleen ottanut uuden askeleen biisinteossa ja onkin ollut itse aiempaa enemmän mukana kirjoittamassa levylle tulevia kappaleita. Ennen albumin ilmestymistä siltä julkaistaan syksyn aikana ensimmäinen single ja video.

OLYMPIASTADION-KONSERTTI OLI MENESTYS

12.7.2014

Robin esiintyi keskiviikkona 9.7. Helsingin Olympiastadionilla 25.000 ihmiselle Helsinki Pop Show -tapahtuman pääesiintyjänä. Robinin jättimäisessä show'ssa olivat mukana vierailijoina Darude, Noora Karma, Iiro Rantala, Felix Zenger, Michael Monroe, Mikael Gabriel ja Uniikki sekä tanssikoulu DCA:n 36 tanssijaa, trikkausryhmä Uniton viisi trikkaajaa, Funky Team Wild Flyersin kaksitoista cheerleaderiä ja finaalinumerossa DCA:n neljänsadan tanssijan flashmob-ryhmä. Lisäksi lämmittelijöinä toimivat mm. Duudsonit, Justimus, Kasmir, Janna, Krista Siegfrids, Kim Herold ja TCT. Helsinki Pop Show oli suurimpia Suomessa koskaan kotimaisin voimin toteutettuja tuotantoja. Robinin esiintymisestä kuvattiin konserttitaltiointi, joka nähdään 8.8. alkaen Elisa Viihteen kautta.

Robin kiittää lämpimästi kaikkia esiintyjiä, konsertin tuotannossa mukana olleita tahoja, sekä upeata yleisöä!

Konserttipäivänä julkistettiin tieto, että Robin julkaisee syyskuun 26. päivä uuden albumin, sekä elokuun 28. päivä kymmenosaisen MTV Katsomo -sarjan, jonka nimi on 'Robin - Just nyt'.

Uutta albumia on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa kesän keikkojen ohessa, ja sen äänitykset ovat parhaillaan käynnissä. Robin on jälleen ottanut uuden askeleen biisienteossa, ja onkin ollut itse aiempaa enemmän mukana kirjoittamassa levylle tulevia kappaleita. Ennen albumin ilmestymistä siltä julkaistaan syksyn aikana ensimmäinen single ja video. Robin on innoissaan uuden albumin valmistumisesta: "Tässä on tapahtunut kaikenlaista kevään ja tän kesän aikana. Mä oon tehnyt mun uutta levyä, joka ilmestyy syksyllä ja se on ollut yks syy mun studiolla oloon. Oon tosi paljon ollu ite mukana biisien teossa, itse asiassa paljon enemmän kuin minkään aikasemman levyn tekemisessä.  Me ollaan tosi paljon panostettu sanoituksiin ja biisien tarinoihin. Lisäksi biisit tulee olemaan aika paljonkin erityyppisiä kuin esim. Boom Kah -albumin biisit. Ite oon supertyytyväinen ja toivottavasti mun fanit tykkää myös :)"

Uuden albumin äänitysten ja kesän keikkailun lomassa kuvataan myös MTV Katsomossa nähtävää sarjaa. 28.8. alkaen viikottain ilmestyvässä sarjassa seurataan Robinin elämää kulissien takana: levyn valmistumista, keikkoja ja keikkamatkoja sekä vapaa-aikaa. Sarjan myötä fanit pääsevät seuraamaan Robinin elämää lähietäisyydeltä. 10-osaisen sarjan tuottaa Femkanten ja sen ohjaa Jani Pyylampi. Robin kertoo: "Toinen juttu on se, että ollaan tehty myös dokumenttisarjaa mun touhuista tässä kevään ja kesän aikana ja se näytetään syksyllä MTV Katsomossa. Oon tosi iloinen, että oon päässy tekemään sitä, sillä siinä vähän näkee mitä mun elämässä tapahtuu just nyt. Enkä mä sitä itteni vuoksi oo halunnu tehdä vaan niiden, joiden ansiosta  mulla on mahdollista esim. nyt tänään saada vetää keikka Stadionilla! KIITOS mun uskolliset fanit! Se on teitä varten :) Harmi muuten ku ei pääse vetää vielä uusia biisejä tänään stadikalla mut toisaalta meil tulee olee siitä huolimatta ihan huippupäivä tänään! Terkut kaikille jotka tuutte mun keikalle tänään! Pidetään hauskaa yhdessä ja vedetään täysii :)"

HELSINKI POP SHOW’SSA ENNÄTYSMÄÄRÄ ESIINTYJIÄ

30.6.2014

Ensimmäinen Helsinki Pop Show -stadionkonsertti järjestetään Helsingin Olympiastadionilla ke 9.7.2014. Olympiastadionilla nähdään konsertin aikana ennätyksellisesti yli kuusisataa esiintyjää: tähtisolisteja, yhtyeitä, tanssijoita ja akrobaatteja. Helsinki Cup -viikolla järjestettävä konsertti vetää paikalle myös jalkapalloyleisöä.

Pääesiintyjä Robinin lämmittelijöinä nähdään Olympiastadionilla ennennäkemätön kattaus kotimaisia eturivin viihdeartisteja niin musiikin kuin urheilunkin saralta. Jalkapallokansan virittää oikeaan tunnelmaan HJK:ssa ja maajoukkueessa jalkapalloilevan Nikolai Alhon ensimmäinen live-keikka yleisön edessä. Myös muita maajoukkuepelaajia nähdään illan esiintyjälistalla, jota tähdittävät Robinin lisäksi mm. Duudsonit, Justimus, Janna, Noora Karma, Molly, Kim Herold, TCT, Jontte Valosaari, Krista Siegfrids sekä Vadelmavene-kesähitistä tuttu Kasmir.

Viime aikojen suurimpien hittien lisäksi illan aikana kuullaan myös urheiluhenkisiä kappaleita: MM-jääkiekkolähetyksistä tuttu tunnusbiisi Teflon Brothersin Kendo Anthem kuullaan ensimmäistä kertaa livenä 60-päisen Kendo Acoustics lapsikuoron säestämänä. Illan ohjelman juontavat Radio Novan Elina Viitanen sekä tv:stä tuttu Sebastian Rejman.

Turvallisuussyistä jonotus ennen klo 9.00 konserttipäivänä 9.7.2014 on kielletty, koska alueella pelataan myös Helsinki Cup -jalkapalloturnauksen pelejä. Koko perheelle suunnattu konsertti alkaa klo 16.00 ja loppuu klo 21.00. Robinin esiintyminen alkaa klo 19.20.

”Mun Stadion-keikalla nähdään paljon yllättäviä juttuja. Olen kutsunut lavalle mun kanssa esiintymään parasta a-ryhmää, joten kannattaa tulla katsomaan mitä yllätyksiä konsertin aikana paljastuu”, fiilistelee illan päätähti Robin.

”Perheystävällisesti hinnoitellut liput on otettu hyvin vastaan ja paikalle ennakoidaankin melkoista yleisöryntäystä, kun yli 20 000 konserttivierasta liikkuu alueella”, toteaa tapahtuman tuottaja Jari-Pekka Jouppi.

OSTA LIPUT TÄSTÄ: http://www.lippupalvelu.fi/event/128809

ROBIN JA DUUDSONIT KANNUSTAVAT KOULUKIUSAAMISEN VASTAISIIN TEKOIHIN

19.5.2014

Kiusaaminen voi koskettaa ketä tahansa. Robin ja Duudsonit haastavat kaikki puuttumaan koulukiusaamiseen tekemällä positiivisia koulukiusaamista vähentäviä tekoja. Valtakunnallisessa #DREAMRESPECT -kilpailussa etsitään positiivisia keinoja puuttua kiusaamiseen tekojen kautta. Parhaiden ratkaisujen, toimivien ideoiden ja hyvien tekojen jakamiseksi kilpailutyöt postataan sosiaaliseen mediaan kampanjatunnuksella #dreamrespect jossa teot näkyvät kaikille. Kilpailuajan jälkeen Instagramin, Twitterin, Facebookin ja Youtuben kautta lähetetyt positiiviset teot kerätään yhteen kampanjasaitille, jossa hyvät ideat ovat jatkossakin kaikkien käytössä.”Unelmissa parasta on se, että ne on sun omia! Ja tekemällä töitä niiren eteen voit saavuttaa ihan mitä vaan.” - Jarppi. ”Ainut asia mitä mä kadun elämässäni on se, että mä oon joskus ollu koulukiusaaja. Älä sä tee samaa virhettä.” -Jukka Vaikuttavimmat teot palkitaan viikottain yllätyspalkinnoin ja kilpailu huipentuu Helsinki POP SHOW konserttiin 9.7. jossa Duudsoneiden ja Robinin valitseman parhaan kilpailutyön tekijä tai tekijätiimi pääsee Olympiastadionin lavalle tapaamaan Duudsoneita ja osaksi Duudsoneiden lavashowta. ”Koulukiusaaminen ei oo coolia.” niittaa Robin. Osallistumisohjeet: www.helsinkipopshow.com/kisa

 

HELSINKI POP SHOW’N ESIINTYJÄT JULKISTETTU

22.4.2014

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä koko perheen kesäkonsertti Helsinki POP SHOW tuo Olympiastadionin lavalle keskiviikkona 9.7.2014 huikean artistikattauksen musiikin, urheilun ja viihteen saralta Helsinki Cup -viikon keskiviikkona.

Olympiastadionille rakennettava stadion-kokoluokan lava catwalkeineen ja jättiscreeneineen täyttyy energiasta, kun Helsinki POP SHOW:n lavan valloittavat ennen Robinin jättishow’ta vuorollaan Duudsonit, Justimus, Krista Siegfrids, Voice of Kids -voittaja Molly, Jontte Valosaari, Janna, Kasmir ja TCT. Toukokuun aikana julkistetaan lisäksi erityisesti jalkapalloyleisön keskuudessa suosittuja esiintyjiä. Myös mentalisti Noora Karma tuo tapahtumaan ripauksen kesäyön taikaa.

”Torella komiaa olla mukana valloottamassa starioni meirän Duudsonit showlla ja päästä levittämään positiivisen anarkian ilosanomaa!” toteaa Jarppi.

Illan ohjelma huipentuu pääesiintyjä Robinin ennennäkemättömään stadionluokan lavashow’hun, josta Robin hehkuttaa: ”Mahtavaa päästä vetämään täysillä Olympiastadionille! Tästä tulee mun isoin show ikinä ja luvassa on paljon yllätyksiä.”

Jatkossa vuosittain Helsinki Cup -juniorijalkapalloturnauksen aikana järjestettävä ikärajaton koko perheen tapahtuma yhdistää uudella tavalla populaarimusiikin, kansainvälisen Helsinki Cup -jalkapalloväen ja nuorisokulttuurin. Vanhemmat ovat ottaneet hyvin vastaan yhteiskuljetukset, joilla kauempaakin tuleva konserttiyleisö pääsee eri puolilta maata turvallisesti bussikuljetuksella Stadionkeikalle ja takaisin. Koko perheen tapahtumassa ei tarjoilla alkoholia ja yleisön viihtyvyyteen on panostettu riittävän wc-kapasiteetin sekä nuorimmatkin konserttivieraat huomioivien turvallisyysjärjestelyjen muodossa.

Helsinki POP SHOW’n ennakkoliput LippupalvelustaEnnakkolippujen hinnat toimituskuluineen: 24,50 € (E/F-katsomo), 27,50 € (kenttä), 30,50 € (A/D-katsomo), 41,50 € (Golden Circle), 41,50 € (Nova-Aitio), 106/114 € (4 hlön perhelippupaketit)Helsinki POP SHOW - seuraa & jaa:

Facebook

Tapahtuman FB-sivu

Twitter: @helsinkipopshow


Instagram: @helsinkipopshow


www.helsinkipopshow.fi

LISTAENNÄTYS SUOMEN VIRALLISELLA LISTALLA JA BOOMBOXILLE PLATINAA

2.4.2014

Suomen suosituin teiniartisti Robin pitää ennätyksellisesti parhaillaan Suomen virallisen albumilistan kahta kärkipaikkaa. 13.3. julkaistu Boombox-albumi on listan ykköspaikalla ja viime lokakuussa julkaistu Boom Kah -levy löytyy sijalta kaksi. Näiden lisäksi Robinin Chillaa Deluxe on Midprice-listan ykkösenä ja Koodi saman listan neljännellä sijalla. Robin Pop Show -keikkatallenne on taas parhaillaan dvd-listan kolmantena.

Robin otti kiitollisena vastaan tiedon listasijoista: http://youtu.be/dYRCfSGs_Ho

Robin julkaisi 13. maaliskuuta uuden Boombox-albuminsa, joka sisältää kaikki menestyksekkään Boom Kah -levyn kappaleet uusina versioina. Fanit ottivat uuden levyn innolla vastaan ja se onkin nyt myynyt yli 21 000 kappaletta, eli platinalevyyn oikeuttavan määrän. Robin on juhlistanut uuden levyn ilmestymistä kevään useilla loppuunmyydyillä Boombox-kiertueen konserteilla.

OLYMPIASTADION / HELSINKI POP SHOW -LIPUT JA BOOMBOX-CD NYT MYYNNISSÄ

4.3.2014

Ennätykselliset yli 350.000 levyä alle kahdessa vuodessa myynyt, Suomen suosituin teiniartisti Robin laittoi tänään myyntiin Helsinki POP SHOW’n konserttiliput Olympiastadionille ke 9.7.2014, sekä uuden BOOMBOX-albumin, joka sisältää kaikki menestyksekkään Boom Kah –albumin kappaleet uusina versioina.

KATSO BIO REXIN TIEDOTUSTILAISUUDEN YOUTUBE-TALTIOINTI TÄSTÄ: http://bit.ly/1eSdXJ4

Helsinki POP SHOW järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Kyseessä on koko perheelle suunniteltu vuosittainen jättikonsertti, joka toteutetaan aina Helsinki Cupin yhteydessä heinäkuussa. ”Olemme innoissamme alkavasta yhteistyöstä Robinin kanssa. Tällä tavalla vuosittain järjestettävä Helsinki Pop Show saa loistavan startin tulevana kesänä”, kertoo tapahtuman tuottaja Jari-Pekka Jouppi. Kansainvälinen nuorten jalkapalloturnaus Helsinki Cup vetää vuosittain Helsinkiin n. 20.000 osallistujaa.

Robin kertoo: ”Super-hienoa päästä esiintymään Helsinki POP SHOW’hun Olympiastadionille! Lupaan järjestää kesälomien kunniaksi kunnon bileet , jonne voi tulla vaikka koko perheen voimin. Yllätyksiä on luvassa ja me vedetään täysillä jätti-show!”

Olympiastadionille rakennetaan tätä tapahtumaa varten stadionkokoluokan lava catwalkeineen ja jätti-screeneineen. Konsertissa tulee olemaan myös muita esiintyjiä, jotka julkistetaan myöhemmin. Yleisön viihtyvyydestä pidetään huolta mm. riittävän wc-kapasiteetin ja alkoholivapaan tarjoilun kautta.

BOOMBOX-albumilla on mukana Suomen huipputuottajien ja –dj’den uusia versioita nelinkertaista platinaa myyneen Boom Kah –albumin kappaleista. Versioita ovat tuottaneet mm. Jaakko ’JS16’ Salovaara, Darude, DJ Slow, Sakke Aalto, Beats & Styles ja Lenno. Lisäksi hopeoidussa digipak-paketissa on mukana Robin POP SHOW – Live in Hartwall Areena –dvd.

Helsinki POP SHOW’n ennakkoliput ja BOOMBOX-cd ovat nyt myynnissä. Lippujen myynti tapahtuu Lippupalvelussa: http://www.lippupalvelu.fi/event/128809

HUOM! Perhelippupaketit ovat saatavilla VAIN lippukaupoista sekä puhelinpalvelusta: A- ja D-katsomo alkaen 114 €, sis.toim.kulut ja kentälle alkaen 106 €, sis. toim.kulut.
HELSINKI POP SHOW -lippuja voi ostaa Lippupalvelun nettikaupan lisäksi näistä Lippupalvelun myyntipisteistä: http://bit.ly/1fUWFwc
ja varatut liput voi noutaa myös R-kioskeilta.

Ennakkolippujen hinnat toimituskuluineen: 24,50 € (F-katsomo), 27,50 € (kenttä), 30,50 € (A/D-katsomo), 41,50 € (Golden Circle), 106/114 € (4 hlön perhelippupaketit)

BOOMBOX TOUR 2014

15.3     Lahti, Sibeliustalo (loppuunmyyty)

16.3     Porvoo, Taidetehdas (loppuunmyyty)

5.4       Joensuu, Joensuu Areena

6.4       Imatra, Holiday Club Arena

17.5     Köyliö, Lallintalo

31.5     TBA

7.6       Kouvola, Vaakuna Piknik

8.6       Kaarina, Saaristo Open

29.6     Lappeenranta, Unlimited Racing

3.7       Somero, Esakallio

5.7       Taalintehdas, Baltic Jazz

6.7       Turku, Ruisrock

9.7       Helsinki, Olympiastadion / Helsinki POP SHOW

12.7     Hyvinkää, Torin Rytmit

20.7     Hämeenlinna, Vanajafest

27.7     Turku, DBTL

3.8       Vantaa, Tikkurila festivaali

10.8       Tuuri, Keskisen kyläkauppa

LISÄÄ KESÄN KEIKKOJA PÄIVITETÄÄN: WWW.ROBINMUSIC.FI/KEIKAT

Tiistai 4.3. klo 15.00 #boombox

27.2.2014

Bio Rex, Mannerheimintie 22 - 24 (Lasipalatsi), Helsinki

TULE PAIKALLE. VAPAA PÄÄSY.

EMMA GAALA 2014 LÄHESTYY

22.2.2014

Robin on ehdolla tänä vuonna Emma Gaalassa seuraavissa sarjoissa:

Vuoden albumi (Boom Kah), Vuoden miessolisti, Vuoden pop-albumi (Boom Kah), Vuoden artisti, Vuoden musiikkivideo (Boom Kah) ja Spotify / Vuoden innovaattori -palkinto.  Lisäksi Vuoden tuottajaksi ovat ehdolla Robinin kanssa yhteistyötä Boom Kah –albumin tiimoilta tehneet Henri ‘MGI’ Lanz, DJPP alias Street Kobra ja Eppu Kosonen.

ÄÄNESTÄ ROBINIA:

Vuoden artisti: http://emmagaala.radiosuomipop.fi/

Vuoden musiikkivideo: http://www.voice.fi/kilpailut/emma-gaala2014/211

Spotify Vuoden innovaattori: http://emma.spotifypage.com/

ÄÄNESTYKSET SULKEUTUVAT PIAN, JOTEN ÄÄNESTÄ HETI!

Robin esiintyy Cheekin kanssa Emma Gaalan huipennukseksi. Voit kokea tämän livenä perjantaina 7.3.2013 Espoon Barona Areenalla tai tv:n välityksellä suorana lähetyksenä YLE TV2:ssa klo 21 – 23.

UUSI VIDEO 'ONNELLINEN' JULKAISTAAN PE 7.2.

27.1.2014

Robinin vuosi alkaa hyvissä merkeissä, kun jättimenestysalbumi Boom Kahilta julkaistaan perjantaina 7.2.2014 kolmas single ja musiikkivideo 'Onnellinen'. Musavideo kuvattiin vuoden vaihteessa Dominikaanisessa tasavallassa, Puerto Platan kaupungissa, rannoilla ja vuorilla. Videon ohjaaja-kuvaaja-parivaljakko Jaakko ja Kusti Manninen on yksi kokeneimmista ja tuotteliaimmista suomalaisista musiikkivideotuotantotiimeistä. Tuottajana Onnellinen-videolla toimi Tracey Cuesta, joka on tehnyt pitkän kansainvälisen uran elokuva-, televisio ja musiikkivideotuotannoissa (mm. Star Wars, Jurassic Park, Death Row Records).

Onnellinen-videon naispääosaa esittää Robin-fani Lotta, joka pääsi perheensä kanssa mukaan kuvauksiin Dominikaaniseen tasavaltaan Radio Novan ja Apollomatkojen järjestämän kilpailun kautta. Kilpailuun tuli Radio Novan nettisivujen kautta ennätysmäärä osallistujia, jotka lähettivät tuhatmäärin videoita ja valokuvia päästäkseen Robinin kanssa Karibian lämpöön. Tässä pieni raportti kuvauksista: http://radionova.fi/musiikki/uutiset/Robin-musiikkivideon-kuvauksissa-Karibialla---nimmareiden-jaolta-ja-yhteiskuvilta-ei-voinut-valttya-30322.html

 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!

1.1.2014

Iso kiitos Robinereille ja kaikille muillekin viime vuodesta! Tehdään tästä vuodesta vielä parempi :)

 

HYVÄÄ JOULUA!

24.12.2013

God Jul! Häid Jõule! Merry Christmas! Feliz Navidad! Frohe Weihnachten! Joyeux Noël!

ROBINILLE JO NELINKERTAISTA PLATINAA

13.12.2013

Menestysvuosi huipentuu loppuunmyytyihin keikkoihin Turussa ja Helsingissä.

Robinin kolmas albumi, 4. lokakuuta julkaistu  Boom Kah, on saavuttanut nelinkertaiseen platinalevyyn oikeuttavan 80.000 kappaleen myynnin. Samalla se teki Robinista Suomen tämän hetken myydyimmän artistin.

Robin hämmentyi uutisesta niin että sanatkin meinasivat mennä sekaisin: http://youtu.be/41mbEKUpMmk

Menestysvuoden kruunaa tulevana viikonloppuna kaksi loppuunmyytyä keikkaa. Lauantaina Robin esiintyy Turun Caribiassa ja sunnuntaina Helsingissä The Circuksessa. Robinille luovutetaan platinataulu sunnuntaina The Circuksen lavalla. Mikäpä olisikaan parempi paikka juhlistaa menestysvuotta kuin fanien keskellä, vuoden viimeisellä keikalla.

Robinin virallisia videoita on katsottu YouTubessa tähän mennessä yhteensä 40 miljoonaa kertaa. Pelkästään tänä vuonna Robinin virallisia musiikkivideoita on katsottu YouTubessa jo yli 14 miljoonaa kertaa. Spotifyssä Robinin kappaleita on streamattu yli 10 miljoonaa kertaa. Sosiaalisen median supertähdellä on yli 88 000 Facebook-tykkääjää ja yli 68 000 Instagram-seuraajaa.

Robin on myynyt yhteensä 310 000 levyä alle kahden vuoden aikana.

Robinin platina- ja kulta-levyt vuosilta 2012 ja 2013:

- Koodi 6 x platinaa (130 000 kpl)

- Chillaa 4 x platinaa (85 000 kpl)

- Boom Kah 4 x platinaa (80 000 kpl)

- Robin POP SHOW – Live In Hartwall Areena -dvd 2 x platinaa (20.000 kpl)

- Frontside Ollie -single platinaa

- Erilaiset-single platinaa

EMMA palkinnot 2012: Vuoden biisi, Vuoden tulokas, Vuoden albumi, Spotify: Vuoden innovaattori

Lähes kaikki Robinin keikat ovat olleet kahden vuoden ajan loppuunmyytyjä. Vuoden 2012 aikana hän teki yli 60 keikkaa, joilla oli yhteensä n. 125.000 katsojaa. Tänä vuonna keikoilla on ollut yhteensä n. 130 000 kävijää.

Robinin viralliset kanavat:

http://www.robinmusic.fi

https://twitter.com/RobinVirallinen

http://instagram.com/robinpackalen

http://www.facebook.com/RobinVirallinen

http://www.youtube.com/user/RobinFanikanava

ROBININ KANSSA KARIBIALLE

22.11.2013

Robin, Radio Nova ja Apollomatkat järjestävät kilpailun, jossa perheesi voi voittaa viikon matkan Robinin uuden musavideon kuvauksiin Karibialle, Dominikaaniseen tasavaltaan.

Vaihda kotoiset kuuset Dominikaanisen tasavallan palmuihin lähettämällä Robinille perheesi yhdessä tekemä jouluinen ja kekseliäs ääni-, kuva- tai videotervehdys.
Kerro viestissä myös, mikä uuden Boom Kah -albumin kappaleista ansaitsisi mielestäsi Karibian lämmössä kuvattavan musiikkivideon.
Robin valitsee, mikä kisaan osallistuneista perheistä lentää heti joulun jälkeen Dominikaaniseen tasavaltaan, upeisiin trooppisiin maisemiin nauttimaan Apollomatkojen tarjoamasta lomasta.

Neljän hengen perhe voi olla myös yhdistelmä, jossa voi olla varsinaisen perheen mukana serkku, isovanhempi tai kaveri tms. Majoitus tapahtuu all-inclusive-hotellissa yhdessä neljän hengen huoneessa. Ruokailut ja lentokenttäkuljetukset kuuluvat pakettiin.


 

ROBININ LISTASUPERVIIKONLOPPU

27.10.2013

Boom Kah virallisen albumilistan ykköseksi, Erilaiset-sinkku suoraan virallisen singlelistan ykköseksi ja Robin Pop Show DVD-listan ykköseksi.

Suomen suosituin teiniartisti Robin julkaisi kolmannen albuminsa Boom Kah 4. lokakuuta. Nyt levy on noussut Suomen virallisen albumilistan ykköspaikalle jättäen taakseen mm. Jenni Vartiaisen ja Juha Tapion uutuusalbumit.

Robin otti uutisen levyn ykkössijasta vastaan innoissaan ja lähettikin kiitokset faneilleen videotervehdyksen muodossa: http://youtu.be/A_7WlFyEnLY

Robin pokkasi Boom Kah -albumistaan tuplaplatinaa heti levyn ilmestymispäivänä 4. lokakuuta ja samalla Robin-levyjen kokonaismyynti nousi jo huikeaan yli neljännesmiljoonaan kappaleeseen!

Robinin sinkut ovat niittäneet menestystä mm YleX:n Himotuimmat-listalla. Uutuussingle Erilaiset nousi suoraan Himotuimmat-listan ykköseksi ja albumin ensimmäinen sinkkulohkaisu Boom Kah pitää Himotuimmat-listan kakkospaikkaa. Erilaiset on tämän vuoden virallinen Nenäpäiväsingle.

Robinin keikkarintamalla pyyhkii myös hyvin. Tavastian levynjulkkarikeikoista startannut syksyn kiertue on käynnissä ja keikat ovat olleet suureksi osaksi loppuunmyytyjä. Boom Kah -kiertue kestää joulukuun puoleenväliin saakka. Kiertueella on otettu perheen pienimmät huomioon siten, että keikoilla on mukana jätti-screenit näkyvyyden takaamiseksi. Lisäksi Robin tarjoaa herkkäkorvaisimmille korvatulpat, mikäli yleisön kirkuminen tai musiikki tuntuu äänenvoimakkuudeltaan liian lujalta.

NYT ROBININ KEIKOILLA ON MUKANA JÄTTIVIDEOSCREENIT JA UE BOOM -KAIUTIN

18.10.2013

Ultimate Ears lähtee kiertueelle Robinin kanssa ja tarjoaa yleisölle jättivideoscreenit, joilta pienimmätkin fanit näkevät Robinin

Robin julkaisi kolmannen studioalbuminsa, Boom Kah, perjantaina 4.10. ja aloitti sen myötä myös loppuvuoden kestävän Suomen-kiertueensa. Logitech on mukana kiertueella Ultimate Ears -musiikkituotteillaan. UE BOOM -matkakaiuttimet viihdyttävät Robinia, kiertueväkeä ja faneja ympäri Suomen. Lisäksi fanit voivat kiertueella kuvauttaa ja liittää itsensä Robinin ja Ultimate Earsin yhteiseen kuvaan. Fanit voivat ladata kuvan itselleen Robinin sivustolta ja jakaa sitä ystävilleen. Ultimate Ears näkyy lisäksi Robinin keikkapaikoilla, eri nettisivustoilla ja kilpailuissa ainakin ensi kesään asti.

”UE BOOM on upea matkakaiutin, joka ei pelkää kiertue-elämää. Se näyttää ja kuulostaa hienolta eikä se näköjään säikähdä kolhuja ja kosteutta. Se sopii meikäläisen menevään elämään”, hehkuttaa Robin.

Logitechin Ultimate Earsin lähteminen kiertueelle mahdollistaa Robinin faneille paremman keikkaelämyksen. Logitechin ansiosta kiertueella nähdään ensimmäistä kertaa isot videonäytöt. Näin pienimmätkin kuulijat näkevät paremmin Robinin kuuluisan livemeiningin voltteineen.

Robin nähdään Boom Kah -kiertueella vielä ainakin Tampereen Pakkahuoneella (19.10.), Helsingin Kauppakeskus Kaaressa (20.10.), Hankasalmen Lomakeskus Revontulessa (2.11.), Hämeenlinnan Sirkuksessa (3.11.), Kurikan Monnarissa (16.11.), Oulun Teatriassa (17.11.), Mikkelin Stellan Tähtitorissa (6.12.), Kajaanin Kajaanihallissa (7.12.), Turun Caribia Areenalla (14.12.) ja Helsingin The Circuksessa (15.12.).

Lisätietoja

www.ultimateears.com

http://bit.ly/YXvg39 (UE Boom -esittelyvideo)

http://bit.ly/15KgAI5 (Robin & UE Boom -nettikilpailu)

UUSI SINGLE JA VIDEO 'ERILAISET' ON ENSIMMÄINEN NENÄPÄIVÄ-SINGLE SUOMESSA

17.10.2013

Robinin uusi single ja video 'Erilaiset' julkaistiin eilen 16.10.2013 Helsingin Talvipuutarhassa järjestetyssä Nenäpäivä-kampanjan lehdistötilaisuudessa. Erilaiset-cd-single on myynnissä yksinoikeudella K-citymarketeissa, Anttiloissa ja Kodin1-myymälöissä. Robin lahjoittaa kaikki myynnistä tulevat tulonsa Nenäpäivä-kampanjan tukikohteeseen ja Nenäpäivä-sinkun tuotto menee kokonaisuudessaan Nenäpäivä-keräykseen. Ostamalla Robinin Nenäpäivä-sinkun lahjoitat esimerkiksi neljä hedelmäpuun taimea burundilaisperheelle. CD-single sisältää Erilaiset-kappaleen lisäksi musavideon ja Burundissa kuvatun videopäiväkirjan, jota et näe missään muualla.

Erilaiset-musiikkivideon näet tästä: http://youtu.be/F2UVmY_Au7c

Lisätietoa Nenäpäivästä ja Robinista: http://www.nenäpäivä.fi/robin

 

KIDIBUL TARJOAA MAHDOLLISUUDEN PÄÄSTÄ TAPAAMAAN ROBINIA BOOM KAH –KIERTUEELLA

9.10.2013

Uutuusjuoma Kidibul tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tapaamaan henkilökohtaisesti Robinia Boom Kah –kiertueella. Yhteensä kolme onnekasta fania pääsee kaverinsa kanssa tapaamaan Robinia kesken kiireisen kiertueen. Harvinaisen palkinnon voi voittaa äänestämällä omaa suosikkiaan Kidibul-juomista.  Pääpalkintojen lisäksi arvotaan lippupaketteja keikoille yhteensä kymmenelle fanille kavereineen.

Robin tapaa Kidibul-kilpailun voittaneita fanejaan kolmella keikkapaikalla joulukuussa:

 • Mikkelin Stellassa 6.12.                                          
 • Turun Caribiassa 14.12.                                        
 • Helsingin The Circuksessa 15.12.  

Osallistu kilpailuun heti Kidibulin nettisivulla: www.kidibul.fi ! Kilpailuaika on 1.10.-15.11.2013, jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Myös Kidibulin facebook-sivusta tykkäämällä pysyt kärryillä kilpailun etenemisestä. Kidibul-juomat löydät mm. K-ryhmän ruokakaupoista.

BOOM KAH -ALBUMILLE TUPLAPLATINAA HETI JULKAISUPÄIVÄNÄ

5.10.2013

Robinille luovutettiin maailman suurin tuplaplatinalevy Kiasmassa

Suomen ylivoimaisesti suosituin teiniartisti Robin julkaisi uutuusalbuminsa Boom Kah perjantaina 4.10. Levy myi heti julkaisupäivänään yli 40 000 kappaletta, eli tuplaplatinalevyyn oikeuttavan huikean määrän! Robin yllätettiin iloisesti julkaisupäivänä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb luovutti hänelle maailman suurimmaksi tuplaplatinalevyksi tituleeratun valtavan taulun. Uuden albumin myynti nosti Robinin levyjen kokonaismyynnin jo yli neljännesmiljoonaan albumiin, joka on ennätyksellinen saavutus vain puolessatoista vuodessa.

Boom Kah -tuplaplatinataulun suunnitteli myös uuden albumin graafisesta suunnittelusta vastannut Janne Uotila. Taulu oli nähtävillä koko julkaisupäivän Kiasmassa 15-vuotis-HITS-juhlanäyttelyn osana. Yleisöllä on mahdollisuus nähdä taulu virallisilla julkaisukeikoilla Helsingin Tavastia-klubilla la 5.10. ja su 6.10.

BOOM KAH –KIERTUE 2013

5.10. Helsinki, Tavastia (LOPPUUNMYYTY)
6.10. Helsinki, Tavastia (LOPPUUNMYYTY)
12.10. YleX Kumikiituri -kiertue (Lahti - Mikkeli - Kuopio) + konsertti Kuopio, Kuopiohalli (ovet 17.00, keikka 18.00)
18.10. Turku, Mylly (klo 17.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)
19.10. Tampere, Lost In Music ( Pakkahuone )
20.10. Helsinki, Kauppakeskus Kaari (klo 14.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)
2.11. Hankasalmi, Lomakeskus Revontuli
3.11. Hämeenlinna, Sirkus
16.11. Kurikka, Monnari
17.11. Oulu, Club Teatria
6.12. Mikkeli, Stellan Tähtitori
7.12. Kajaani, Kajaanihalli
14.12. Turku, Caribia Areena
15.12. Helsinki, The Circus
 

BOOM KAH -ALBUMI JULKAISTAAN PE 4.10.2013

2.10.2013

Suomen ylivoimaisesti suosituin teiniartisti, jo yli 230.000 levyä viimeisen puolentoista vuoden aikana myynyt Robin, julkaisee kolmannen studioalbuminsa, Boom Kah, tämän viikon perjantaina 4. lokakuuta. Albumin ensimmäinen sinkku, Boom Kah, julkaistiin näyttävästi Linnanmäellä 30. elokuuta. Paikalla oli yli 4000 fania, ja tapahtumaa seurattiin myös tiiviisti YouTuben live-streamin kautta kotikatsomoissa. Boom Kah -sinkku on soinut hienosti mm. YleX-kanavalla, jossa se on ilmestymisestään asti ollut Himotuimmat-listan ykkösenä. Uskolliset Robinerit ja Robinin uudet fanit ovat olleet aktiivisia ja biisiä onkin käyty äänestämässä poikkeuksellisen paljon. Boom Kah –biisiin tehty koreografia on villinnyt nuoret ympäri Suomen ja Robin odottaakin näkevänsä keikoilla fanien villiä Boom Kah –tanssia.

Perjantaina 4. lokakuuta julkaistavan monipuolisen Boom Kah -albumin takaa löytyy nimekäs tekijäkaarti. Levyllä kuullaan mm. Risto Asikaisen, Joonas Angerian, Jonas Olssonin, Kyösti Salokorven, Street Kobran, Eppu Kososen ja Jimi Constantinen kirjoittamia biisejä. Tuottajina ovat toimineet mm. Henri 'MGI' Lanz, GoodWill, Joonas Angeria ja Jonas Olsson. Useimmat levyn kappaleista ovat syntyneet biisileireillä, joissa Robin oli tiiviisti mukana kappaleiden kirjoitusprosessissa. Albumilla vierailevat Suomen räppiskenestä tutut hahmot Mikael Gabriel, Uniikki ja VilleGalle.

Robinin virallisia musiikkivideoita on käyty katsomassa YouTubessa tähän mennessä jo yli 20 miljoonaa kertaa. Hänet palkittiin tänä vuonna useilla Emma-patsailla, sekä viime syksynä Music Televisionin VMA Best Finnish Act -palkinnolla. Facebookissa Robinilla on yli 75 000 tykkääjää ja Instagramissa häntä seuraa jo reilut 46 000 fania. Robinista on tehty Robin The Movie –elokuva (Solar Films / Inari Niemi, 2012) ja kirja Robinin huikea tarina (Tammi, Marikka Bergman 2012).

Uusi Boom Kah -albumi starttaa myös Robinin syksyn kiertueen. Jo viime vuonna jäähallikokoluokan konsertteja tehneellä Robinilla on uusi show, joka kannattaa kokea!

BOOM KAH –KIERTUE 2013

4.10. Helsinki, City-Anttila (klo 18.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)
5.10. Helsinki, Tavastia (LOPPUUNMYYTY)
6.10. Helsinki, Tavastia (LOPPUUNMYYTY)
12.10. Kuopio, Kuopiohalli
16.10. Vantaa, Jumbo (klo 18.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)
18.10. Turku, Mylly (klo 17.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)
19.10. Tampere, Lost In Music ( Pakkahuone )
20.10. Helsinki, Kauppakeskus Kaari / Kannelmäki (klo 14.00 nimmarikeikka – vapaa pääsy)
2.11. Hankasalmi, Lomakeskus Revontuli
3.11. Hämeenlinna, Sirkus
16.11. Kurikka, Monnari
17.11. Oulu, Club Teatria
6.12. Mikkeli, Stellan Tähtitori
7.12. Kajaani, Kajaanihalli
14.12. Turku, Caribia Areena
15.12. Helsinki, The Circus

ROBIN TARJOAA FANEILLE UUDEN ALBUMINSA ENNAKKOKUUNTELUN LEVYKAUPPA ÄXÄSSÄ

26.9.2013

Suomen suosituin teiniartisti Robin julkaisee uuden Boom Kah -albuminsa perjantaina 4.10. Uuden albumin viralliset julkaisukeikat Tavastialla la 5.10. ja su 6.10. ovat jo nyt lähes loppuunmyytyjä. Nyt Robin tarjoaa mahdollisuuden kuulla uutta musiikkiaan ennakkoon kahdeksassa kaupungissa.
 
Robinin faneja hemmotellaan jo keskiviikkona 2.10., kun Levykauppa Äx järjestää uuden levyn ennakkokuuntelun kahdeksassa liikkeessään ympäri Suomen. Kuuntelutilaisuudet alkavat klo 18.00 Levykauppa Äxän liikkeissä Helsingissä, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Robin-faneja pyydetään saapumaan ajoissa paikalle, jotta kaikki halukkaat mahtuvat sisään.

“On kunnia-asia toimia Robinin uuden levyn ennakkokuuntelupaikkana. Toivotaan, että kaikki halukkaat mahtuvat sisälle. Tilaisuudessa voi myös tilata levyä ja levy+paita –pakettia ennakkoon niin, että levy toimitetaan julkaisupäiväksi kotiin. Paketin voi myös hakea perjantaina kaupalta ilman postikuluja. Muistakaahan ottaa lämmintä päälle, jos sisääntuloon sattuu ruuhkaa. Nähdään kaupoilla!”, sanovat Äxäläiset

Fanit pääsevät siis kuulemaan Robinin uuden albumin jo kaksi päivää ennen sen julkaisua, sekä halutessaan tekemään ennakkotilauksen levystä. Tapahtumat myös kuvataan, joten innokkailla faneilla on mahdollisuus bongata itsensä Robinin Facebook-sivulta kuunteluiden jälkeen.

Alla kuuntelutilaisuudet järjestävien kauppojen osoitteet:

Helsinki (Huom! Helsingin kuuntelu vain Kampissa)
Arkadiankatu 14, 00100 Helsinki

Jyväskylä
Väinönkatu 7, 40100 Jyväskylä

Kuopio
Tulliportinkatu 27, 70100 Kuopio

Lahti
Aleksanterinkatu 4, 15110 Lahti

Lappeenranta
Kauppakatu 35 lh 11, 53100

Oulu
Hallituskatu 29 B, 90100 Oulu

Tampere
Kyttälänkatu 6, 33100 Tampere

Turku
Kristiinankatu 4, 20100 Turku

ROBIN-LEHTI JA LISTAMENESTYKSET

10.9.2013

Perjantaina 30.8. julkaistu uusi Robin-sinkku ja –video ovat saaneet huippuhyvän vastaanoton fanien keskuudessa. Boom Kah –video rikkoi miljoonan klikkauksen rajan YouTubessa vain yhdeksän päivää julkaisunsa jälkeen  ja Boom Kah –sinkku nousi YleX:n Himotuimmat-listan viikkoäänestyksessä ykköseksi huikealla äänivyöryllä.

Boom Kah -sinkku nousi heti julkaisunsa jälkeen iTunesin ykköseksi ja Virallisen Latauslistan kakkoseksi.

Uusi Robin-lehti julkaistiin tiistaina 10.8. ja sen voi ostaa kaikista lehtipisteistä. Tämä täydellinen fanipaketti kertoo kaiken Robinista. Mukana on paljon kuvia ja julisteita sekä juttuja uuden albumin teosta, kesän keikkamatkoilta, Robinin purjehdusreissulta, Afrikan matkalta, jne. Lisäksi kurkistetaan Robinin vaatekaappiin, soittolistaan ja suosikkimestoihin. Lehdessä kerrotaan pe 4.10. julkaistavan Boom Kah –albumin biiseistä yksi kerrallaan ja esitellään albumin tuottajat. Mukana on myös Boom Kahin sanat ja koreografia-ohjeet Robinin esittämänä.

Lehden mukana tulee cd-single, jolla on Boom Kahin lisäksi mukana Robinin yhdessä Matti Mikkolan ja Jonnaemilian kanssa kirjoittama upouusi kappale Jetlag, jota et saa mistään muualta kuin tämän lehden ostamalla.

Tästä pääset suoraan Boom Kah –videoon: http://youtu.be/TJcoRUqODJA

Ja tästä voit äänestää Boom Kahia Himotuimmat-listalle: http://ylex.yle.fi/musiikki/soittolista

BOOM KAH TUPLAYKKÖSEKSI

1.9.2013

Perjantaina julkaistu Boom Kah –sinkku nousi heti ilmestyttyään iTunes-listan ykköseksi ja lauantaina se meni myös suoraan YleX:n Himotuimmat-listan kärkeen. Voit äänestää Boom Kahia Himotuimmat-listalle osoitteessa: http://ylex.yle.fi/artisti/robin/biisi/boom-kah-feat-mikael-gabriel-uniikki

Linnanmäellä järjestetty Boom Kah –tapahtuma keräsi paikalle neljätuhatta Robineria ja siitä tehtiin puolen tunnin mittainen suora lähetys YouTubeen. Valitettavasti YouTube-lähetys kaatui perjantaina liian suuren katsojamäärän takia ja näkyi tapahtuman aikana pelkästään mobiililaitteilla. Nyt Boom Kah -tapahtuma on kuitenkin saatu YouTubeen ja sen voi katsoa tästä: http://youtu.be/DK-lD8J17aA

Boom Kah –musavideon näet tästä: http://youtu.be/TJcoRUqODJA

 

ROBIN JULKAISEE BOOM KAHIN PE 30.8. LINNANMÄELLÄ ILMAISTAPAHTUMASSA

26.8.2013

UUDEN VIDEON JULKAISUTAPAHTUMA SUORANA LÄHETYKSENÄ YOUTUBESSA

Suomen suosituin teiniartisti Robin julkaisee kolmannen albuminsa 4. lokakuuta. Levyn ensimmäinen single, energinen Boom Kah, sekä biisiin kuvattu räiskyvä video ilmestyvät perjantaina 30. elokuuta. Robin juhlii sinkun julkaisua näyttävästi yleisölle ilmaisessa tapahtumassa Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä. Robin esiintyy Linnanmäen Estradilla bändinsä kanssa perjantaina klo 18.00 ja luvassa on Boom Kah -sinkun ensiesityksen lisäksi mm. minidokumentti kesän albuminauhoituksista, sekä Boom Kah -videon maailmanensi-ilta.

Tapahtuma on kaikille avoin ja ne fanit jotka eivät pääse paikalle voivat seurata sinkunjulkaisubileitä suorana lähetyksenä YouTubessa tämän linkin kautta: http://youtu.be/DK-lD8J17aA

Maistiaisia uudesta videosta löytyy täältä: http://youtu.be/CTKruhF6PBM

Boom Kah -sinkun ensisoitto kuullaan YleX:llä perjantaina 30.8. klo 8.40. Faneilla on myös mahdollisuus voittaa eturivin paikat sekä tapaaminen Robinin kanssa sinkun julkaisutapahtumaan osallistumalla YleX:n Aamu-showssa järjestettävään kilpailuun tällä viikolla:

http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/ylex-aamu/osallistu-ainutlaatuiseen-robin-skabaan

.

 

BOOM KAH

17.8.2013

ROBIN JA EIRIKUVA YHTEISTYÖHÖN

12.7.2013

Suomen suosituin teinitähti Robin on nyt myös Eirikuvan valikoimissa.  Liitä oma valokuvasi valmiiseen Robin-aiheiseen kuvapohjaan ja saat helposti ja nopeasti omalla kuvallasi personoidun virallisen Robin-kuvatuotteen Eirikuvan nettikaupasta.
 
Eirikuvan Robin-kuvatuotekaupassa on tällä hetkellä saatavana kolme erilaista fanituotetta:  pehmonalle, kuvamagneettisetti ja kuvamuki.
Kuvatuotesarja kasvaa ja lähiaikoina tulee valikoimiin mm. aito Robin-valokuvajuliste.
 
Robin-kuvatuotesarja on nyt saatavana täältä: http://www.eirikuva.fi/robin-kuvatuotekauppa.html

SADAS VIDEO FANIKANAVALLA

30.6.2013

Robinin virallinen YouTube-kanava, Robin Fanikanava, julkaisi 28.6.2013 sadannen videonsa.  

Robin Fanikanavalla voi nähdä Robinin musavideoita, making of videoita, kurkistuksia Robinin vapaa-aikaan, tunnelmia keikkamatkoilta ja paljon muuta. Tilaamalla Robin Fanikanavan on Robin-faneilla mahdollisuus nähdä Robinin viimeisimmät kuulumiset ensimmäisenä. 

Tulevina viikkoina Robin Fanikanavalla seurataan mm. syksyllä julkaistavan uuden albumin tekemistä, Robinin kesän viettoa ja keikkamatkoja ympäri Suomen. 

Pääset kanavalle klikkaamalla TÄSTÄ.

Robinilta uusi albumi syksyllä

4.6.2013

Robin julkaisee uuden albumin lokakuussa. Tuoreita biisejä soitetaan ensimmäisenä faneille!
 
Suomen suosituin teiniartisti Robin julkaisee uuden albuminsa lokakuussa. Levyn ensimmäinen sinkku ja video ilmestyvät elokuun lopussa. Robinin menestyksen kantavana voimana ovat olleet kymmenet tuhannet fanit, jotka ovat uskollisesti kannustaneet idoliaan viimeisen puolentoista vuoden huimassa pyörityksessä. Tästä syystä Robin haluaakin huomioida faninsa ensimmäisenä uuden levyn materiaalin suhteen ja järjestää heille huomenna keskiviikkona klo 16.00 biisien ennakkokuuntelun Universal Musicin toimistolla. Ennakkokuunteluun arvotaan 40 paikkaa, ja arvontarannekkeiden jako alkaa klo 13.00 Universal Musicin toimiston ulkopuolella. Arvonta suoritetaan klo 15.00. Kuuntelutilaisuus on tarkoitettu ainoastaan faneille, median edustajille uusia kappaleita soitetaan myöhemmin tämän kesän aikana.

Robinin kutsu faneille: http://www.youtube.com/watch?v=RSrKLbMNYKc&feature=em-share_video_user
 
Robin on valmistellut lokakuussa julkaistavaa kolmatta albumiaan kaikessa hiljaisuudessa suomalaisten huipputuottajien sekä biisinkirjoittajien kanssa. Hän on ottanut entistä suuremman roolin levyn valmistumisessa ja albumin kappaleet syntyivätkin Robinin omien ideoiden pohjalta yhdessä pitkän linjan ammattilaisten kanssa. Robinin kanssa uusia kappaleita ovat kirjoittaneet mm. Jimi Constantine, Jonas Olsson, Pekka Eronen, Risto Asikainen, Joonas Angeria, Eppu Kosonen, Simo Reunamäki, DJPP ja Kyösti Salokorpi. Albumin tuottavat Jukka Immonen, Joonas Angeria, MGI, Jonas Olsson, Street Kobra ja Kyösti Salokorpi.
 
Robin on innoissaan uuden levyn teosta: "Tätä levyä ollaan tehty aivan eri tavalla kuin mun kahta aiempaa levyä. Melkein kaikki kappaleet on tehty biisileireillä huippu-biisintekijöiden kanssa. Erona aiempiin albumeihin on, että olen alusta asti saanut olla mukana biisien tekovaiheessa. Olen tehnyt myös muutaman oman biisin, toivottavasti ne päätyy levylle. Levyn teko on ollut äärimmäisen hauskaa, mutta on kyllä pitänyt olla todella tarkkana biisien suhteen, koska niitä ollaan tehty niin paljon.
 
Robin julkaisi viime vuonna kaksi albumia. Debyyttilevy Koodi julkaistiin helmikuussa ja se on myynyt jo yli 123 000 kpl. Kakkosalbumi Chillaa ilmestyi lokakuussa ja se on yltänyt jo yli 83 000 kappaleen myyntiin. Lisäksi viime joulukuussa Hartwall Areenalla kuvattu Robin Pop Show -dvd/blu-ray on myynyt tuplaplatinaa. Viime vuoden saavutuksiin lukeutuvat myös Robin-elokuva, Robin-fanikirja sekä lukemattomat loppuunmyydyt keikat!
 
Tulevana kesänä Robin nauhoittaa uusia kappaleita, keikkailee, sekä lomailee ja lataa akkuja syksyn albumijulkaisun hulinoihin.

Kiitos

10.5.2013

 

Kiitos kaikista hienoista hetkistä tän reilun vuoden aikana. Kuvassa näkyvät taulut kertoo siitä, että te  olette mahdollistaneet  mun tehdä tätä mulle rakasta hommaa ja samalla  tehdä uutta musaa ja uusia levyjä. Kiitos vielä ja on tosi siistiä kulkea tätä matkaa  yhdessä teidän kanssa. 
 
Terveisin Robin *R

 

 
 

Kuukauden fanivideo

9.5.2013

Olemme tehneet www.robinmusic.fi sivujen loppuun kuukauden fanivideo- osion, johon valitaan aina
kuukauden hauskin tai koskettavin fanivideo. Kiitos, kun olette nähneet porukalla vaivaa näiden tekemiseen.
Ensikuussa valitaan taas uusi. Video löytyy sivun alapuolelta terveisin *R

ROBIN LÄMMITTELEE JUSTIN BIEBERIÄ MYÖS HELSINGISSÄ

23.4.2013

Tämän viikon perjantaina 26. huhtikuuta loppuunmyydyllä Hartwall Areenalla konsertoiva Justin Bieber on valinnut illan lämmittelijäksi pop-sensaatio Robinin. Viime viikolla kolmella Oslon jättikeikalla illat avannut Robin vakuutti Bieberin edustajat, ja näin nuori suomalaisartisti sai kutsun esiintymään myös Helsinkiin. 
 
”Siistiä päästä lämppäröimään Justin Bieberiä Hartwall Areenalle. Tieto tästä saatiin Bieberin edustajilta Oslon keikan jälkeen, kun olivat nähneet meidän shown. Oslon keikalla oli ihan järjetön meininki, ja JB-fanit oli aivan sairaan makeeta porukkaa. Toivotaan että saataisiin Suomeenkin samanlainen meininki ja oltaisiin paras pohjoismaalainen Bieber-yleisö. Huudetaan niin että Hartwall Areenalla katto irtoaa”, Robin kertoo.
 
Katso tunnelmia Oslon-keikalta sekä Robinin videotervehdys täällä: http://youtu.be/3jG4GOnoL5c
 
HUOM! Robin nähdään konserttipäivänä myös Kaisaniemen puistossa järjestettävissä Justin Bieber -ennakkobileissä. Kaikille avoin ilmaistapahtumaa alkaa klo 12.00. Robin on tapahtuman ensimmäinen artisti.
 
ALUSTAVA AIKATAULU
18.00 Hartwall Areenan ovet avataan
19.00 Robin
20.00 Justin Bieber (CAN)
 
Konsertin arvioitu kesto on noin 1,5 tuntia.
Muutokset aikatauluissa mahdollisia.

TUSEN TAKK NORGE!

20.4.2013

I had such a great time in Oslo this week :-) Thank you very much for your kind comments in Instagram and Facebook! I hope to come back to Norway soon! *R

Comments from Norway:

Saw you on the concert april 18th here in Norway! And you are so talented! Loveyou!

COME BACK TO NORWAY!! PLEASE!! WE MISS YOU! YOU ARE AMAZING!!

NO! Thank u! It were the bestnight of my life! Please for god sake start your own tour!!! :**

Wow, before the JB concert I didn't know who you were, but now I do and i seriously LOVE you! You are great! Come back to Norway soon! :)

Come Back! You are so damn HOOOT

Omg I love you Robin! Come back to Norway

Love your shoos! You are big in norway! We love u<3 stay in norway!!

You are amazing! Loved you show in norway!

 

Here’s a link to a video from my second show in Oslo:

http://www.youtube.com/watch?v=QkwhlE0RTrE

 

http://instagram.com/robinpackalen

www.facebook.com/RobinVirallinen

www.youtube.com/user/RobinFanikanava

Robin innoissaan alkavan viikon ulkomaan keikoistaan

15.4.2013

Jo kolmatta viikkoa Suomen virallisen listan ykköspaikkaa Robin Pop Show –live-dvd:llään pitävä Robin on innoissaan alkavan viikon ulkomaan keikoistaan!

Suomen suosituin teiniartisti Robin on kutsuttu Norjaan lämmittelyartistiksi Justin Bieberin ensi viikon keikolle! Robin korvaa aiemmin lämppärinä toimineen Carly Rae Jepsenin joka ei päässyt Oslon keikoille esiintymään. Robin nousee lavalle ennen Bieberiä Oslossa tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Robinin kutsuminen Osloon oli Justin Bieberin kiertueorganisaation, sekä Universal Music Norwayn yhteistyön tulos. Helsingin keikan lämmittelystä ei tässä vaiheessa ole ollut puhetta.

Robinille keikat Oslossa ovat upea mahdollisuus päästä esiintymään Suomen rajojen ulkopuolelle:
Aivan mieletön juttu joka tuli täysin puskista. Ihan mahtavaa!!! Tän hetken maailman suurimman artistin lämppäriksi pääseminen vetää suomalaispojan hiljaiseksi. Huh huh. Tää on se päivä jota en koskaan olisi odottanut tapahtuvan. Siis niin siistii... Ei muuta kuin settilistaa sunnittelemaan ja koko bändin voiminhan sinne mennään. JES!!! *R

POP-show live-DVD:lle tuplaplatinaa!

10.4.2013

Robinin POP-show live-DVD on myynyt tuplaplatinaa! Sen kunniaksi Robin jakaa faneilleen nimikirjoituksia Helsingissä Sanomatalon R-kioskilla perjantaina 12.4. alk klo 17.30. Nähdään siellä!

ROBIN/MEWE-PIPOT NYT SAATAVANA

30.3.2013

Nyt saa fanittaa ihanassa ja ikiomaksi nimikoidussa pipossa: Robin chillaa with You!
 
Robinin uusiin, Suomessa valmistettaviin ihailijatuotteisiin painetaan Robinin suunnitteleman R-logon lisäksi Robin-fanin oma nimi. Kustomoidut fanituotteet tekee uusi, suomalainen tuotemerkki Me We. Omaa tuotantoa olevat pipot ommellaan Nokialla Nanson tehtaalla ja kustomoidaan yksilöllisiksi käsityönä painamalla Helsingin Sörnäisissä.
 
Fanituoteyhteistyö alkoi, kun Robin tykkäsi Me We:ltä lahjaksi saamastaan piposta. Nyt kun koko taustabändlläkin on pipot, myös Robinin fanit voivat hankkia itselleen kustomoitavan Robin-päähineen. Me We:n Robin-pipot ovat luomupuuvillaa ja niissä kaikissa on voimakkaasti heijastava Me We -merkki, joka suojelee hämärinä iltoina.
 
Me We yhdistää tehdastuotannon ja käsityöläisyyden. Suomalainen Me We hassuttelee katumuodilla. Ideana on tuoda 90-luvun ulkoilumuodin kimppatuulipukuvillitys takaisin täysin uudistuneena: Nyt 2013 alkaen oma lähipiiri merkitään yhdenmukaisilla, katu-uskottavilla asusteilla. Me We on uusi, pieni toimija, joka arvostaa kaikessa toiminnassaan eettisiä ja ekologisesti kestäviä ratkaisuja sekä lähituotantoa. Tuotteet ovat myrkyttömiä, Öko-Tex 100 -standardin mukaisista materiaaleista valmistettuja.
 
Robin-pipot osoitteesta: www.mewe.fi

ROBIN TARJOAA FANEILLEEN POHJOISMAIDEN ENSIMMÄISEN YOUTUBE-LIVE-CHATIN

22.3.2013

Hartwall Areena -live-dvd:n julkaisun kunniaksi Robin chattaa fanien kanssa tänään perjantaina klo 18-19!
Menestysartisti Robin julkaisee massiivisen Hartwall-Arenalla taltioidun live-DVD/Blu-ray:n tänään perjantaina, 22.3. Robin POP SHOW - Live In Hartwall Areena  sisältää upean 14 biisin livemateriaalin lisäksi Backstagella Robinin kanssa -minidokumentin, 5 musiikkivideota sekä 5 karaokeversiota Robinin hiteistä.

Robin haluaa juhlistaa DVD:n julkaisua faniensa kanssa, ja järjestääkin heille Pohjoismaiden ensimmäisenä YouTube-live-chatin! Chatissa Robin vastailee livenä sekä fanien ennalta lähettämiin kysymyksiin että YouTubeen chatin aikana lähetettäviin kysymyksiin. Yllätyksiäkin voi olla luvassa…

Live-chatin löydät täältä: http://www.youtube.com/watch?v=_ap2C0p262c

ROBINILLA KAKSI OMAA PUISTOKONSERTTIA KESÄLLÄ

14.3.2013

Aurinkoiset ja ainutlaatuiset kesäkonsertit Riihimäellä lauantaina 29.6. ja Turussa sunnuntaina 11.8.
 
Viime aikoina Emmoja voittanut ja listoilla menestynyt, vasta 14-vuotias teinisuosikki Robin jatkaa kesällä isojen, areenaluokan soolokonserttien sarjaa. Kesän 2013 kunniaksi ja tuhansien faniensa iloksi Robin nähdään kahdessa kesäisessä puistokonsertissa: Lauantaina 29. kesäkuuta Tehtaankadun Messupuistossa, Riihimäellä ja sunnuntaina 11. elokuuta Barkerinpuistossa, Aurajoen rannalla, Turussa.
 
Ensi kesän puistokonsertit ovat valikoivasti ja harvakseltaan esiintyvältä nuorelta Robinilta varsin "harvinaista herkkua". Supersuositun Robinin esiintymiset on pääsääntöisesti myyty loppuun hyvissä ajoin ennen esiintymistä, joten liput kannattaa varata ajoissa!
 
Riihimäellä, Tehtaankadun Messupuistossa järjestettävä puistokonsertti hyödyntää samana viikonloppuna järjestettävän Riihimäki Rockin aluetta, lavaa sekä tekniikkaa. Turussa Robinin puistokonserttialueena käytetään samana viikonloppuna järjestettävän Aura Festin aluetta. Järjestäjät kuitenkin korostavat, että Robinin puistokonsertit ovat em. 'synergiasta' huolimatta itsenäisiä, erillisiä konsertteja.
 
Robin In the Park –konsertin lipunmyynti on jo alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. Lippujen hinnat: 20€ ja neljän hengen ryhmälippu 65€.
Konserteissa ei ole ikärajaa.
 
Lisätietoja:
https://www.facebook.com/InThePark.Finland
http://www.inthepark.fi/
https://www.facebook.com/RobinVirallinen

UUSI VIDEO 'HALUAN SUN PALAAVAN'

11.3.2013

 

Robin julkaisi uuden singlensä Haluan sun palaavan perjantaina 1.3.2013. Biisi on Robinin omaa käsialaa ja löytyy viime vuoden lokakuussa julkaistulta albumilta Chillaa. Sinkkuun kuvattiin video Levin upean lumisissa maisemissa pari viikkoa sitten. Nyt video on valmis ja sen voi käydä katsomassa täällä: http://bit.ly/14DxRhL

Robin on innoissaan siitä että hänen kirjoittamansa kappale päätyi albumille ja levyn kolmanneksi sinkuksi: "Yhtenä päivänä mun hyvän ystävän Sampan kanssa päätettiin tehdä biisi, ja kun se valmistui, ajateltiin jossain kohtaa esitellä se mun tuottajalle. Biisin runko ja melodia tuli melko nopeesti valmiiksi, mutta sanojen kanssa väännettiin pitkään. Viime kesän studiosessioissa soitin biisin tuottajalleni Makille kännykästäni ja hän tykkäsi biisistä. Itse en edes ajatellutkaan, että huolii sitä levylle. Uskomatonta hommassa on se, etten ole kovin montaa biisiä elämäni aikana ehtinyt vielä värkkäämään.:) Vielä ihmeellisempää on se, että levy-yhtiö halusi tehdä tästä kolmannen sinkun ja upean musavideon."

 

ROBININ KONSERTTI NURMIJÄRVEN RAJAKAARESSA SIIRTYY ETEENPÄIN


1.3.2013

Robinin lauantain 2.3. konsertti Nurmijärven Rajakaaressa on jouduttu siirtämään artistin ääniongelmien takia. 

Uusi keikkapäivämäärä on lauantai 6.4.  Myös konserttipaikka vaihtuu. 6.4. konsertti järjestetään Maaniitun koulussa Nurmijärven kirkonkylässä.
Rajakaaren keikalle ostetut liput kelpaavat sellaisenaan 6.4 keikalle. 

 
Lipun ostaneet voivat halutessaan palauttaa lippunsa siihen täyden palvelun Lippupisteeseen, josta ne on hankittu, tai postittaa ne Lippupisteen Tampereen toimistoon pankkiyhteystietojen kanssa.

UUSI SINGLE JA EMMA-GAALA HUOMENNA 1.3.

28.2.2013

Robinin uusi single Haluan sun palaavan julkaistaan huomenna perjantaina! Illalla jännätään kuluneen vuoden menestystä Emma-gaalassa Barona-arenalla.

Menestysartisti Robin julkaisee uuden singlensä Haluan sun palaavan huomenna perjantaina 1.3.2013. Biisi on Robinin omaa käsialaa ja löytyy viime vuoden lokakuussa julkaistulta albumilta Chillaa. Sinkkuun kuvattiin video Levin upean lumisissa maisemissa pari viikkoa sitten. Video julkaistaan viikon kuluttua perjantaina 8.3.

Robin on innoissaan siitä että hänen kirjoittamansa kappale päätyi albumille ja levyn kolmanneksi sinkuksi:
"Yhtenä päivänä mun hyvän ystävän Sampan kanssa päätettiin tehdä biisi, ja kun se valmistui, ajateltiin jossain kohtaa esitellä se mun tuottajalle. Biisin runko ja melodia tuli melko nopeesti valmiiksi, mutta sanojen kanssa väännettiin pitkään. Viime kesän studiosessioissa soitin biisin tuottajalleni Makille kännykästäni ja hän tykkäsi biisistä.  Itse en edes ajatellutkaan, että huolii sitä levylle. Uskomatonta hommassa on se, etten ole kovin montaa biisiä elämäni aikana ehtinyt vielä värkkäämään.:) Vielä ihmeellisempää on se, että levy-yhtiö halusi tehdä tästä kolmannen sinkun ja upean musavideon."

Huomenna perjantaina juhlitaan Emma-gaalassa viime vuoden menestyksekkäimpiä levyjä ja artisteja. Ilta tulee olemaan Robinille jännittävä, sillä hän on ehdolla kaikkiaan viidessä eri Emma-kategoriassa! Robin sai ehdokkuudet sarjoissa paras albumi, vuoden biisi, paras pop-albumi ja vuoden tulokas. Robin on ehdokkaana myös vuoden artistin yleisöäänestyksessä. Lisäksi Robinin tuottaja Maki Kolehmainen on ehdolla parhaaksi tuottajaksi ja Robinin Frontside Ollie vuoden videoksi. Robin myös esittää uuden Haluan sun palaavan -singlensä Emmojen suorassa lähetyksessä.

Robin odottaa jännityksellä huomista Emma-gaalaa:
"No onhan tää nyt ihan sairaan hienoo, koska  oon kuitenkin aika paljon tehny töitä musan eteen ja varsinkin viimeisen vuoden aikana. Lisäksi on huikeeta olla  samoissa sarjoissa  jo pidempään alalla olleiden kanssa ja oon jo noista ehdokkuuksista innoissani! Ja jos vielä palkitaan, niin Emma-patsaalle on kyllä jo paikka varattuna. ;). Lisäksi se olisi palkinto myös muille mun kanssa hommia tehneille tästä vuodesta, mutta katotaan mitä ovat päättäneet. Pidetään hauska ilta ja ollaan koodissa!"

ROBIN-ELOKUVA JULKAISTAAN DVD:NÄ KESKIVIIKKONA 13.2.

8.2.2013

 
MUKANA YLI TUNNIN VERRAN ENNENNÄKEMÄTÖNTÄ LISÄMATERIAALIA
 
ROBIN on Inari Niemen ohjaama elokuva laulaja Robin Packalenista. Elokuva seuraa Robinin elämää keskellä suurta myllerrystä; loppuunmyytyä kesäkiertuetta ja uuden levyn kiireistä tekoa. Se tutustuttaa katsojan huumorintajuiseen ja rohkeaan poikaan, joka tuntuu pärjäävän todella hyvin niin esiintymislavoilla kuin kirkuvien fanilaumojen ja räpsyvien kännykkäkameroiden keskellä. Ennen kaikkea se näyttää, millainen Robin on julkisuuskuvansa takana: tavallinen poika.
 
DVD sisältää yli tunnin ennennäkemätöntä materiaalia. Mukana on mm. fanien ja muiden artistien haastatteluja, materiaalia Robinista vapaa-ajalla sekä bändin kanssa kiertueella sekä studiolla levytyssessiossa. DVD-ekstrat: 1. Ruisrock –special, 2. Studiolla, 3. Faneja, 4. Robin vapaalla, 5. Bändi tien päällä

ROBININ USKOMATON VUOSI 2012

16.1.2013

 

Frontside Ollie- single julkaistiin tasan vuosi sitten

 

Teinisensaatio Robin julkaisi debyyttisinglensä Frontside Ollie 16. tammikuuta 2012. Video levisi sosiaalisessa mediassa ennennäkemätöntä vauhtia ja jo muutaman päivän kuluttua koko Suomi puhui Robinista ja Frontside Olliesta. Video on tähän mennessä ylittänyt kaikki odotukset ja sitä on katsottu YouTubessa jo huimat yli 10 000 000 kertaa!

 

Robinin debyyttialbumi Koodi julkaistiin 22. helmikuuta 2012 ja se on tähän mennessä myynyt jo yli 120 000 kappaletta tehden Robinista kaikkien aikojen nuorimman suomalaisen artistin, joka on yltänyt moisiin myyntilukemiin. Robinin vauhti oli huima ja hän levyttikin kakkosalbuminsa kesäloman aikana. Chillaa- albumi julkaistiin fanien iloksi 5. lokakuuta ja sen myynti hipoo parhaillaan jo nelinkertaista platinaa eli 80 000 kappaletta. 

 

Robinin menestysvuoteen mahtui kahden albumin lisäksi kymmeniä loppuunmyytyjä keikkoja, sekä 'Robinin huikea tarina' -kirjan ja Robin The Movie -elokuvan julkaisut. Robinin vuosi huipentui 1. joulukuuta massiiviseen Hartwall Arenan keikkaan. Lavalla nähtiin Suomen suurin pop-show, jota värittivät Robinin lisäksi kymmenet vierailevat taiteilijat tanssijoista rumpuryhmään ja akrobaatteihin. Shown ohjasi Putous-ohjelmasta tutuksi tullut Riku Nieminen.

 

Alla Robin-statistiikkaa vuodelta 2012:

 

Emma-ehdokkuudet (6 + 1 kpl): 

 • Vuoden albumi: Koodi
 • Vuoden biisi: Frontside Ollie
 • Vuoden pop-albumi: Koodi
 • Vuoden tulokas
 • Vuoden artisti
 • Vuoden musiikkivideo: Frontside Ollie
 • Vuoden tuottaja: Maki Kolehmainen

LISÄKSI

 • Kaikkien aikojen nuorin yli 100 000 albumia myynyt artisti Suomessa
 • Vuonna 2012 eniten levyjä myynyt artisti Suomessa
 • Koodi-albumin myynti yhteensä vuonna 2012: 120 000 kpl
 • Chillaa-albumin myynti yhteensä vuonna 2012: 80 000 kpl
 • Frontside Ollie-singlen myynti yhteensä vuonna 2012: 10.000 kpl
 • VUODEN LEVYMYYNTI yhteensä 200 000 kpl

 

 • Chillaa- ja Koodi-albumeilla iTunesin 1. sija
 • Chillaa- ja Koodi-albumeilla Spotifyn 1. sija
 • Chillaa- ja Koodi-albumeilla Suomen virallisen listan 1. sija
 • Suomen Virallisella listalla Koodi-albumi 44 viikkoa Top 4:ssä (36 kpl. 1. sijaa)
 • Suomen Virallisella listalla Chillaa-albumi 12 viikkoa Top 5:ssä (3 kpl. 1. sijaa)  
 • Vuoden 2012 aikana yli 60 keikkaa, joilla yhteensä n. 125.000 katsojaa
 • Nuorin suomalainen pop-artisti, joka on konsertoinut Hartwall Areenalla

 

 • Vuoden googlatuin henkilö vuonna 2012
 • Frontside Ollie - Vuoden googlatuin musiikkivideo 2012.
 • Vuoden haetuin henkilö Enirosta
 • MTV / EMA Awards - Best Finnish Act
 • Facebook-likejä 58 188 kpl
 • Instagram-seuraajia 5104 kpl
 • YouTubessa julkaistujen virallisten videoiden katsojamäärä yhteensä 21 miljoonaa  

 

Robinin sanoin:

 

On ollut aivan uskomaton vuosi, jälkeenpäin kun katsoo taakse mitä kaikkea on tullu tehtyä, tuntuu vieläkin uskomattomammalta. Hienointa on ollut keikkailut ja se tunnelma mikä keikoilla on ollut. Tietty siitä kiitos porukoille jotka on olleet niiiin mukana tässä mun jutussa. Vuosi 2012 päättyi vielä aivan huippuhienoon Hartwall Areena keikkaan ja se kruunas tän upean vuoden. Uskomatonta ku 7000 ihmistä laulaa mukana.

 

Frontside ollien breikattua vuosi sitten tähän aikaan lukittiin ovet kotona ja vedettiin verhot kiinni. Oltiin ihan paniikissa ja ei oikein tiedetty mitä pitää tehdä, oltiin niin sanotusti ihan urpona. Siisteintä kuitenkin tässä on ollut se kun on oppinut niin paljon keikkailusta pro meiningillä ja hyvällä porukalla ja musanteosta, sekä muutenkin näistä systeemeistä. On vielä ollut hienoa nähdä Suomen kovimmat viihdyttäjät jotka on muuten superkivaa porukkaa ja ottaneet mut mukaan jonon jatkoksi. 

 

Vuodelta 2013 ootan ammattimaisempaa otetta itseltäni keikoilla, kun mulla on homma paremmin hanskassa kun vuosi sitten. Lisäksi haluan kehittyä artistina ja musan tekijänä niin, että porukat aina yllättyisi kun tulisi keikalle tai kuuntelis mun musaa. Tää vuosi käydään tiukasti koulua ja tehään sopivasti keikkoja ja tietty uutta musaa ja pidetään hauskaa. Ollaan koodissa ja nähään terkuin *R

 

 

 

FRONTSIDE OLLIE JA KYMMENEN MILJOONAA KLIKKAUSTA

3.1.2013

Robinin alle vuosi sitten (16.1.2012) julkaistu Frontside Ollie -musiikkivideo on tehnyt historiaa ja ylittänyt kymmenen miljoonan klikkauksen rajapyykin tänään. Frontside Ollie -video on kaikkien aikojen katsotuin suomenkielinen musiikkivideo ja katsotuin musiikkivideo Suomessa vuoden 2012 aikana. Robinin kaikkia virallisia videoita on katsottu YouTubessa alle vuoden aikana yhteensä yli kaksikymmentä miljoonaa kertaa.

 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013!

1.1.2013

Hyvää uutta vuotta kaikille, jotka on ollut mukana mun jutussa 2012. Erityisesti haluan toivottaa mitä parasta vuotta 2013 kaikille ihanille faneille, jotka on uskonu muhun ja tukeneet mua täs kaikessa, ootte supertärkeitä! Nähdään taas uusilla keikoilla ja keksitään kaikkee kivaa. Tehään yhdessä vuodesta 2013 vielä parempi ja pidetään hauskaa. Ollaan koodissa! Terkuin *R

 

HAUSKAA JOULUA!

24.12.2012

CHILLAA MYI TRIPLAPLATINAA

19.12.2012

Chillaa-albumi on ylittänyt tripla-platinarajan (60.000 kpl) ja on myynyt jo lähes nelinkertaista platinaa. Onko sinulla jo oma Chillaa-levy?

ROBINILLE SATOI EMMA-EHDOKKUUKSIA

11.12.2012

 

Robin on ehdolla Emma Gaalassa seuraavissa sarjoissa: Vuoden albumi (Koodi), Vuoden biisi (Frontside Ollie), Vuoden pop-albumi (Koodi), Vuoden tulokas, Vuoden artisti ja Vuoden musiikkivideo. 

Lisäksi Robinin tuottaja Maki Kolehmainen on ehdolla Vuoden tuottajaksi.

ÄÄNESTÄ ROBINIA: Voit antaa äänesi Robinille Vuoden artisti ja Vuoden musiikkivideo -sarjoissa täällä: http://www.emmagaala.fi/fi/yleisoaanestys

Robin esiintyy Emma Gaala 2013:ssa, joka järjestetään pe 1.3.2013 Espoon Barona Areenalla.

JÄTTIMENESTYS HARTWALL AREENALLA

3.12.2012

 
Robin teki lauantaina historiaa olemalla nuorin suomalainen artisti, joka on järjestänyt oman konsertin Hartwall Areenalla. Inari Niemen ohjaaman Robin The Movie –elokuvan ensinäytös Hartwall Areenalla sai yleisön elämään jokaisen valkokankaalle heijastetun hetken tiiviisti mukana ja illan kruunasi vartavasten tätä tapahtumaa varten suunniteltu jättishow.
 
Robinin kanssa show’ssa oli mukana yhteensä kolmekymmentä esiintyjää: Robinin bändi: Jyri-Juhani Uurtimo (rummut), Minna Koivisto (basso), Samuel ‘Samppa’ Johansson (kitara), Tomas Niemistö (kitara), Kristian ‘Krippe’ Westerling (kitara), sekä Jimi Constantine (juonto), Elmeri Rantalainen (trikkaus), Maria Krestjanoff (ilma-akrobatia), Batman (roudaus), katutanssiryhmä Moonfreeze, Dancen tanssijat ja WeDrumAsOne-rumpuryhmä. Lämmittelijöinä toimivat DJ Preal ja Tuuli. Robin POP Show’n ohjasi Riku Nieminen.
 
Robinille luovutettiin konsertin päätteeksi skeittilaudan muotoinen platinalevy Frontside Ollie –sinkusta ja tuplaplatinalevy uudesta ‘Chillaa’-albumista.
 
Robinilla oli jännät paikat ennen viikonlopun show’ta, koska flunssa oli vaivannut häntä koko edeltävän viikon ajan. Tässä terveiset faneille konsertin jälkeen:
 
Moi kaikille! Jeee… Unelmien täyttymys, aivan mahtava superilta. Koko viikon olin sairaana ja pelkäsin etten pystyisi kunnolla laulamaan, mut sit kun näin lavalta teidät kaikki, jotenkin vain parannuin. Kiitos kaikille jotka on ollu mukana täs upeassa projektissa ja erityisesti teille kaikille jotka teitte illasta täydellisen. Vielä tehdään muutama keikka ja sit rauhoitutaan Joulun viettoon. Ootte parhaita! Terkuin, Robin
 
Robin The Movie tulee elokuvateattereihin keskiviikkona 5.12. 2012. Seuraa ilmoittelua paikkakuntasi medioissa.

 
Tämän vuoden viimeiset keikat tehdään tulevina kahtena viikonloppuna:
 
8.12. Tahko Spa, Nilsiä
9.12. Aito Joulukonsertti, Paviljonki, Jyväskylä
14.12. Maailman kauneimmat joululaulut –juhlakonsertti, Hartwall Areena, Helsinki
15.12. Caribia, Turku
16.12. Rytmikorjaamo, Seinäjoki (loppuunmyyty)
 
Nähdään keikoilla!

Meidän koulussa ei kiusata

12.11.2012

Haluatko Robinin omalle koulullesi keikalle? Robin haastaa yhdessä Radio Novan kanssa kaikki Suomen ala- ja yläasteet mukaan koulukiusaamista vastustavaan kampanjaan. Pääpalkintona on Suomen paras joulujuhla, josta riittää iloa koko koululle. Robin tulee esiintymään koko koululle ainutlaatuisessa yksityiskonsertissa! Osallistu tästä.

SEINÄJOEN KEIKKA SIIRTYY

30.10.2012

 

Johtuen juuri varmistuneesta MTV Awards -reissusta Frankfurtiin, Seinäjoen keikka su 11.11. siirtyy kuukaudella eteenpäin ja uusi keikkapäivä Seinäjoen Rytmikorjaamolla on su 16.12. Jo ostetut liput kelpaavat sellaisenaan keikalle. Pahoittelut keikan siirtymisestä!

 

Tänään tuli tieto, että Dima Bilan voitti Euroopan parhaan artistin tittelin MTV:n äänestyksessä. Onnea Dimalle jatkoon ja nähdään Frankfurtissa! Jokunen hetki on tästä kulunut kun viimeksi nähtiin Ukrainassa... http://www.youtube.com/watch?v=wHGwI4pm2PY

CHILLAA MYI TUPLAPLATINAA

29.10.2012

Hartwall Areenan jättishow'n ohjaa Riku Nieminen
 
Robinin kakkosalbumi Chillaa julkaistiin 5. lokakuuta ja sen myyntimäärä on nyt ylittänyt 40.000 kpl, eli tuplaplatinaa. Chillaa meni myös iTunesin ykkössijalle heti julkaisunsa jälkeen.
 
Robinin uskomaton vuosi huipentuu 1. joulukuuta Hartwall Areenalla järjestettävään ennennäkemättömän hienoon koko perheen jättikonserttiin sekä Robin-elokuvan ensi-iltaan. Musiikkimessuilla paljastettiin eilen kuka tunnettu suomalaisnäyttelijä ohjaa Robinin Hartwall Areenan erikois-show'n. Hän on mm. Putous- ja Tanssii tähtien kanssa –ohjelmista tuttu Riku Nieminen, joka käväisi Robinin kanssa YleX:n vieraana Helsingin Messukeskuksessa: http://ylex.yle.fi/uutiset/popuutiset/robin-ja-munamies-yhteistyohon-tehdaan-spektaakkelimainen-show
 
Robinin debyyttialbumi Koodi julkaistiin 22. helmikuuta ja se on myynyt tähän mennessä jo huimat yli 120 000 kappaletta, eli kuusinkertaista platinaa. Robin onkin kaikkien aikojen nuorin suomalaisartisti joka on yltänyt moisiin myynteihin.

TUPLAYKKÖNEN

15.10.2012

Kiitos fanit!
 
Chillaa-albumi meni suoraan listaykköseksi virallisella albumilstalla eilen sunnuntaina. Helmikuussa julkaistu Koodi-albumi puolestaan on edelleen midprice-listan sijalla yksi (31 viikkoa ykkösenä! Jee!).
 
Tuplaykkössijoitusta voi juhlistaa vaikka trampalla -> http://youtu.be/uKA10wWxhZo

SUOMEN PARAS MUSICTV:N ÄÄNESTYKSESSÄ

15.10.2012

 
Iso kiitos äänestäneille!
 
Robin on äänestetty Suomen parhaimmaksi artistiksi MusicTV:n Best Finnish Act -äänestyksessä.
 
Robin pääsee näin ollen edustamaan Suomea MTV Europe Music Awards -gaalassa, joka järjestetään Frankfurtissa 11. marraskuuta.
 
Kotimaisen sarjan voiton myötä Robinille avautui mahdollisuus päästä kilpailemaan maailman parhaan artistin tittelistä. Worldwide Act -sarjan loppusuoralle pääsee viisi artistia. ÄÄNESTÄ TÄSTÄ ROBIN VIIDEN PARHAAN JOUKKOON KLIKKAAMALLA ‘VOTE’: http://tv.mtvema.com/artists/robin
 
Gaalassa esiintyy iso joukko musiikkimaailman kovimpia tähtiä. Lavalla nähdään muun muassa Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen ja Fun.

NENÄPÄIVÄTEMPAUS TURUSSA PE 19.10.

11.10.2012

 
Perjantaina 9.11.2012 vietetään Nenäpäivää, jonka tarkoituksena on hullutella ja kerätä samalla varoja maailman köyhimmissä oloissa asuvien lasten auttamiseksi. Suomessa Nenäpäivän järjestää Ylen Hyvä Säätiö. Myös Turussa tapahtuu Nenäpäivän kunniaksi jo perjantaina 19.10., sillä silloin huippusuosittu Robin esiintyy Turun kauppatorin laidalla Sokos Wiklundin katolla.
 
SPR:n Varsinais-Suomen piirin järjestämä tapahtuma Turun kauppatorilla alkaa perjantaina 19.10.2012 klo 14.30.Iltapäivän aikana yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa Robinin keikan pituuteen osallistumalla lipaskeräykseen ja lahjoittamalla rahaa kehitysmaidenlasten hyväksi. Robinin keikan pituus nimittäin riippuu lahjoitetusta summasta. Tilaisuuden juontavat Summerista tutut Julianna Paalanen ja Joes Teka. Robinin konsertti alkaa noin klo 17.00, ja silloin kuullaan kappaleita juuri julkaistulta Chillaa-albumilta sekä moninkertaista platinaa myyneeltä Koodi-albumilta.
 
Yleisölle välitetään tapahtumainfoa, väliaikatietoa lahjoitetusta rahasummasta ja muun muassa Robinin haastatteluja Sokos Wiklundin screeniltä tapahtumapäivänä jo klo 14.30 alkaen.  Myös keikka näytetään kokonaisuudessaan Sokos Wiklundin screeniltä. 
 
Osta iloinen Nenäperuukki 5 euron hintaan keskiviikosta 17.10. alkaen Sokos Wiklundin Take Away -osastolla tavaratalon ensimmäisessä kerroksessa. Voit voittaa liput Robinin 20 henkilön yksityiskeikalle VIP-tapaamiseen Hamburger Börsissä 19.10. klo 16.00.
 
http://www.nenapaiva.fi/
http://www.s-kanava.fi/web/tok/etu?promotion=308075_11322
 

SUPERJULKAISUPÄIVÄ LÄHESTYY

3.10.2012

 
Huomenna uusi Chillaa-albumi ja Chillaa-Deluxe-albumi ovat kaupoissa. Samana päivänä (eli perjantaina 5.10.) tapahtuu muitakin hienoja asioita. ”Robinin huikea tarina” –kirja (Tammi) on virallisesti julkaisussa. Siinä on paljon kiinnostavaa luettavaa ja katseltavaa, samalla kun Chillaa-levy soi soittimessasi. Tiesitkö muuten, että kirjan mukana tulee kaksipuoleinen jättijuliste? Chillaa-Deluxe-albumilla puolestaan on kuusi extrabiisiä, biisien sanat ja juliste. Extra Bonus-biisinä Deluxe-levyllä on Robinin ja Lauri Ylösen yhdessä kirjoittama kappale Kun nuoruus päättyy, jolla Robinin kanssa esiintyy The Rasmus.
 
Eikä siinä vielä kaikki: Robinin jättikonsertin ja elokuvan ensi-illan liput Hartwall Areenalle tulevat myyntiin nyt perjantaina klo 9.00. Tapahtumapäivä on lauantaina 1.12. ja Robin-päivä on suunniteltu siten, että pitkämatkalaisetkin pääsevät hyvin paikalle (katso: http://www.matkavekka.fi/erikoislahdot/robin/fi_FI/robin/ ). Ovet aukeavat klo 14.00, elokuva näytetään klo 15.30 ja Robinin konsertti alkaa klo 17.45. Luvassa on tavallista Robin-keikkaa huomattavasti suurempi show, joka soveltuu koko perheelle.
 
Julkaisuviikonlopun kunniaksi tapahtuu seuraavaa:
 
Robin on perjantaiaamuna (5.10.) MTV3:n Huomenta Suomi –lähetyksessä klo 9.15 ja esittää heti sen jälkeen Radio Novan taajuudella uuden levyn biisejä akustisesti.
 
Perjantai-iltapäivällä Robin jakaa nimmareita klo 16 alkaen Helsingissä Ruoholahden kauppakeskuksessa. Kannattaa tulla paikalle, koska nimmareita ei ehditä jakamaan levynjulkaisukeikalla lauantaina. Nimmarikeikalla on mukana myös Robin-elokuvan kuvausryhmä, joka taltioi viimeisimmät tunnelmat joulukuussa ensi-iltansa saavaa elokuvaa varten.
 
Lauantaina Robinilla on Helsingin Nosturissa levynjulkaisukeikka, johon ei ole lippuja myynnissä, vaan sisään pääsee ainoastaan voittamalla lipun nettikilpailujen kautta. Keikalla esitetään uuden levyn biisien lisäksi parhaita paloja Koodi-albumilta.
 
 
TILAA CHILLAA-ALBUMI NIMMARILLA:
http://www.levykauppax.fi/artist/robin/chillaa/#cd-1
 
TILAA CHILLAA-DELUXE-ALBUMI ENNAKKOON:
http://www.netanttila.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=899762&storeId=1444&catalogId=1444&shopId=19654&compartmentId=3141419&categoryId=3144931
 
TILAA ROBININ HUIKEA TARINA –KIRJA:
http://www.suomalainen.com/fi/Robinin-huikea-tarina-sku-P9789513170387
 
OSTA LIPPUJA ROBININ JÄTTIKONSERTTIIN JA ROBIN-ELOKUVAN ENSI-ILTAAN:
 
http://www.lippu.fi/Lippuja.html?doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&language=fi&erid=836931
 

ROBININ JÄTTIKONSERTTI JA ROBIN-ELOKUVAN ENSI-ILTA HARTWALL AREENALLA 1. JOULUKUUTA

26.9.2012

 
Hartwall Areenalla tehdään kotimaisen popmusiikin historiaa lauantaina 1. joulukuuta kun ensi-iltansa saa elokuva kotimaiselle tähtitaivaalle singonneesta 14-vuotiaasta Robinista. Elokuvan jälkeen yleisö saa nähdä miten kaikkien aikojen nuorin Hartwall Areenan täyttävä kotimainen artisti heittää faneilleen todellisen Robin Supershow’n.
 
Hartwall Areenalla ensiesitetään 1. joulukuuta Solar Filmsin tuottama kokoillan elokuva, jossa kerrotaan Robinin tarina, kuvataan keikkoja, ja seurataan uuden Chillaa-albumin tekemistä sekä nuoren tähden elämää kulissien takana. Elokuvan ohjaaja Inari Niemen mukaan Robin on elokuva monin tavoin hyvin tavallisesta pojasta, joskin hyvin rohkeasta sellaisesta.
 
”Vaikka kyse on ilmiöstä jonka kaltaista ei ole Suomessa aiemmin nähty, vielä kiinnostavampi aihe elokuvan tekijälle oli Robin itse. Elokuvassa seurataan vaihetta, jossa hän siirtyy nuoruuteen ja vaikuttaa omaan elämäänsä ja musiikkiinsa aivan uudella tavalla.”, Niemi toteaa.
 
Robin mukaan leffan tekeminen oli tosi siistiä: ”On se tietty vähän hassua olla elokuvan aiheena, varsinkin kun oon vielä näin nuori, mutta ei sitä tullut aina edes ajateltua että kuvataan elokuvaa kun kamerat pyörii keikoilla muutenkin mukana.”, toteaa Robin.
 
Robinin esikoisalbumi Koodi julkaistiin helmikuussa 2012 ja se myi päivässä triplaplatinaa. Kesäkuussa Robinista tuli kaikkien aikojen nuorin suomalainen artisti, joka ylitti 100 000 myydyn levyn maagisen rajan.
 
Perjantaina 5. lokakuuta Universal Music julkaisee Robinin uuden albumin Chillaa ja kustannusosakeyhtiö Tammi julkaisee kirjan nimeltä Robinin huikea tarina. Samana päivänä alkaa myös Hartwall Areenan Robin-päivän lipunmyynti Lippupisteessä.
 
Chillaa-albumin ensimmäinen single Puuttuva palanen feat. Brädi julkaistiin 12. syyskuuta ja se nousi välittömästi iTunesin ykköseksi. Ensimmäisen viikon aikana singlen video katsottiin YouTubessa yli puoli miljoonaa kertaa.
 
Robin toivoo fanien saapuvan runsaslukuisena Hartwall Areenalle lauantaina 1. joulukuuta: ”Toivottavasti kaikki pääsevät elokuvan ensi-iltaan. Voin luvata, että keikalla tulee olemaan kunnon showmeininki!”, nuori tähti intoilee.
 
Koko perheen yllätyksellisen ja vauhdikkaan shown tuotannosta vastaavat Solar Films ja Eastway Oy.
 
ROBIN-ELOKUVAN ENSI-ILTA JA ROBIN SUPERSHOW  
Hartwall Areena, Helsinki (Areenankuja 1)
La 1.12.2012
Ovet klo 14.00; elokuva klo 15:30-17.00 ja Robin Supershow klo 17.45-19.00
Liput: 49€/39€ + toimituskulut
 
LIPUNMYYNTI:
Ennakkomyynti ilmaisen Menoklubin jäsenille verkossa käynnistyy perjantaina 28.9. klo 9:00 ja päättyy keskiviikkona 3.10. klo 15:00. www.menolippu.fi/menoklubi
 
Yleinen lipunmyynti käynnistyy Lippupisteessä pe 5.10. klo 9:00.  
Puh. 0600 900 900 (1,97€/min + pvm) klo 7-22 www.lippu.fi
Kuljetuksen sisältävien matkapakettien tiedustelut Matka-Vekka puh. 020 120 4000 www.matkavekka.fi

MTV Europe Music Awards

18.9.2012

Robin mukana MTV Europe Music Awardsissa kategoriassa Best Finnish Act. Käykää äänestämässä!

Robin julkaisee toisen albuminsa perjantaina 5. lokakuuta!

13.9.2012

Tammikuun puolessavälissä koko kansan tietoisuuteen Frondside Ollie- hitillään sensaatiomaisesti noussut teinitähti Robin julkaisee faniensa iloksi toisen albuminsa perjantaina 5. lokakuuta!!
Levyn ensimmäinen single Puuttuva palanen julkaistaan tänään ja se saa ensiesityksensä Elämä Lapselle –konsertissa n klo 21.00. Sinkulla vierailee Spotify- listan ykköspaikkaa pitävä Brädi! Puuttuva palanen –single on saatavissa iTunesista heti Elämä Lapselle- konsertin esiintymisen jälkeen ja biisin video julkaistaan fanien iloksi huomenna aamulla Robinin Facebook-sivuilla.
Robin julkaisi debyyttialbuminsa Koodi puoli vuotta sitten helmikuussa ja levy on myynyt tähän mennessä jo huimat yli 100 000 kappaletta! Levyltä lohkottiin Frontside Ollie- sinkun lisäksi singlet Faija skitsoo ja Hiljainen tyttö. Kesän keikkojen ohessa Robin äänitti uutta albumiaan sekä lomaili merellisissä maisemissa.
Robinilla menee lujaa myös kirja- ja elokuvarintamalla. Tammi julkaisee lokakuussa Robinin huikea tarina- kirjan ja Solarfilmsin tuottama Robin-dokumenttielokuva saa ensi-iltansa joulukuussa.

 
Tällä hetkellä vahvistuneet keikat ovat:
10.11 Oulu, Teatria
11.11 Seinäjoki, Rytmikorjaamo
8.12 Nilsiä, Tahko Spa
9.12 Jyväskylä, Paviljonki

Robinilta uusi albumi lokakuussa, levyn ensimmäinen single julkaistaan 12. syyskuuta!

21.8.2012

Tammikuun puolessavälissä koko kansan tietoisuuteen Frondside Ollie -hitillään sensaatiomaisesti noussut teinitähti Robin julkaisee faniensa iloksi toisen albuminsa lokakuussa. Levyn ensimmäinen single Puuttuva palanen julkaistaan 12. syyskuuta, ja se saa ensiesityksensä Elämä Lapselle –konsertissa. Sinkulla vierailee Spotify -listan ykköspaikkaa pitävä Brädi. Puuttuva palanen –video julkaistaan heti Elämä Lapselle -konsertin jälkeen Robinin Facebook-sivuilla ja YouTubessa.
Robin julkaisi debyyttialbuminsa Koodi helmikuussa ja levy on myynyt tähän mennessä jo huimat yli 100 000 kappaletta! Levyltä lohkottiin Frontside Ollie -sinkun lisäksi singlet Faija skitsoo ja Hiljainen tyttö. Kesän keikkojen ohessa Robin on ehtinyt äänittää tulevaa albumiaan sekä lomailemaan merellisissä maisemissa. Viime lauantaina Robin esiintyi 1100 fanille Hämeenlinnan Verkatehtaalla Back 2 School -keikalla, jonka yhteydessä nähtiin muotinäytös Robinin fanituotteista. Syksyllä kauppoihin ilmestyy mm. Robin-kenkiä, -vaatteita, -koulutarvikkeita sekä -kosmetiikkaa. Vauhdikkaalla keikalla nähtiin myös Robinin huimia trampoliinitemppuja, tanssijoita sekä erikoisefektejä. Keikka kuvattiin myös tulevaa Robin-dokumenttielokuvaa varten. Elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa.

Robin kutsuu fanit mukaan elokuvaan

10.8.2012

Robinin Back 2 School –keikka kuvataan Robin-elokuvaa varten lauantaina 18.8. Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan elokuvaan, kun Verkatehtaan Vanajasalissa (Paasikiventie 2, 13200 Hämeenlinna) kuvataan ennen illan konserttia klo 13.30 – 15.00 erikoisosuus, johon halutaan mukaan sata Robin-fania seuraamaan Robinin kenraaliharjoitusta illan keikkaa varten.

Ilmoittaudu mukaan meilitse: robinfanikanava@gmail.com ja lähetä nimesi, ikäsi ja yhteystietosi, niin saat lisäohjeet.

Vain sata ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan, joten toimi nopeasti!

Robin ja DesignSkins® yhteistyöhön

8.8.2012

Nyt Robinin saa näppärästi kulkemaan mukana. Suojakuoria valmistavan DesignSkinsin® ja Robinin yhteistyö tuotti kännyköille ja muille elektroniikkalaitteille näyttävän kuosisarjan.

DesignSkins® on lanseerannut Robin-kuosisarjan, jota voi käyttää laitteensa suojaamiseen. Esimerkiksi puhelimen, mp3-soittimen tai tietokoneen pintaa koristamaan voi valita Robin-kuosin kolmen persoonallisen vaihtoehdon joukosta.

Vuonna 2011 Suomeen tuotu DesignSkins® - palvelu mahdollistaa rajattoman yksilöllisyyden korostamisen helppokäyttöisten, edullisten ja kestävää suojaa antavien design-kuorien avulla. Kuoret on helppo kiinnittää ilman ilmakuplia ja irrottaa jälkiä jättämättä.

Näin saat itsellesi Robin - kuoret:

1. Mene osoitteeseen www.DesignSkins.fi
2. Valitse laite tai esine, jolle haluat antaa uuden Robin -  ilmeen
3. Valitse mieleisesi Robin – kuosi. Sen löydät designkategoriasta Musiikki.
4. Sommittele kuva haluamallasi tavalla ja tilaa skin – helppoa!

Tuotteet valmistetaan Saksassa ja hinnat ovat pääosin 9,95€ - 24,95€ + toimituskulut. Tuotteet toimitetaan kahden viikon sisällä tilauksesta.

Solar Films tekee elokuvan teinitähti Robinista

18.4.2012

Solar Films tuottaa pitkän elokuvan tämän vuoden levykomeetasta Robinista, jonka esikoisalbumia Koodi on lyhyessä ajassa myyty yli 80.000 kappaletta.

Noin 90-minuuttisen elokuvan ohjaa Inari Niemi ja tuottaa Oskari Huttu.
Elokuvan vastaavat tuottajat ovat Jukka Helle, Markus Selin ja Jesse Fryckman.
Elokuvan ensi-ilta on elokuvateattereissa ensi joulukuussa.

Elokuvan pääpaino on pop-tähden elämässä tulevan kesän ja syksyn aikana.
Inari Niemi (s. 1978) on ohjannut lukuisia lyhytelokuvia sekä ollut apulaisohjaajana isänsä Raimo O. Niemen ohjaamassa Roskisprinssissä.

13-vuotiaan Robin Packalenin (s. 1998) ensisingle Frontside Ollie julkaistiin 16. Tammikuuta ja se nousi vuorokaudessa iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi Suomessa. YoutTube-palvelussa Frontside Ollie on saavuttanut jo yli seitsemän miljoonaa katselukertaa.

Faija Skitsoo musavideo / Sinkku ulos

3.4.2012

Idols tekee hyvää konsertissa

26.3.2012

Esiinnyn perjantaina Helsingin jäähallissa järjestetyssä Idols tekee hyvää konsertissa.
MTV3 30.3.2012 klo 20:00-
 
Linkki:
http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/viihde/idols/uutiset_finaa...

Robin aamu TV1 22.2 klo 7:45 jne..

21.2.2012

Moi! Robin huomenna Yle TV1:n AamuTV:ssä klo 7.45, YleX:n haastattelussa klo 8.35 ja Radio X3Min haastattelussa klo 9 jälkeen! Robin myös esiintyy ja jakaa nimmareita huomenna alk klo 17 Turun Kivikukkaron (keskusta) Anttilassa! Tulkaahan morjestamaan :)

Robin – Koodi

14.2.2012

Sensaatiomaisesti suosioon noussut Robin julkaisee debyyttialbuminsa Koodi 22. helmikuuta. Energinen single Frontside Ollie on kerännyt lyhyessä ajassa huiman suosion. Kappale nousi välittömästi listaykköseksi iTunes-latauslistalla ja musiikkivideo on kerännyt jo lähes viisi miljoonaa katselukertaa Youtubessa.

Robin Packalén on 13-vuotias tähtilupaus Turusta ja on kerännyt nuoresta iästään huolimatta jo valtavasti esiintymiskokemusta mm. esiintymällä 100 miljoonalle katsojalle televisioidussa New Wave – laulukilpailussa Moskovassa. Pienestä pitäen laulanut Robin on esiintynyt myös poika ja kitara –tyylillä erilaisissa tilaisuuksissa ja toiminut musiikkiopistonsa Big Bandin solistina.

Albumia on työstetty kokeneiden biisinikkareiden Maki Kolehmaisen ja Jimi Constantinen johdolla ja odotettavissa onkin levyn täydeltä tarttuvia pop/rock-henkisiä kappaleita.

Robin vierailee FIGMA- gaalassa torstaina 16.2. sekä YleX:n Aamussa keskiviikkona 22.2. Robin esiintyy myös YLEn Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa lauantaina 25.2. Robin vierailee albuminsa julkaisuviikolla Anttila-tavarataloissa Turussa (22.2.), Tampereella (23.2.), Lahdessa (24.2.) ja Espoon Sellossa (25.2.). Robinin levynjulkaisukeikka puolestaan järjestetään Helsingissä Circus- ravintolassa sunnuntaina 4.3. Keikan liput ovat tulleet myyntiin tänään.

http://www.tiketti.fi/Robin-The-Circus-Helsinki-lippuja/14799

www.robinmusic.fi

Hannu Sormunen Robinin manageriksi

9.2.2012

Robinin manageriksi eli Suomessa asioiden hoitajaksi on valittu Hannu Sormunen

Hannu on pitkänlinjan musiikkialan ammattilainen. Hannu on työskennellyt isoissa levy-yhtiöissä vuodesta 1988 asti ja ollut mukana mm. Tiktak-yhtyeen kuvioissa. Hannu ymmärtää nuoria ja tietää mitä kaikkea pitää huomioida kun on kysymyksessä tämän ikäinen artisti.. Hannu tulee hoitamaan Robinin asioita rautaisella ammattitaidolla.

Robin ja Rähinä yhteistyöhön

4.2.2012

Tehtiin yhteistyösopimus keikkamyynnistä Rähinä Live Oy:n kanssa. Eli Robinin keikkoja myy Mika Sorola Rähinältä 0442 696072 mika@rahina.com
Ensin tehdään levyjulkkarikeikka ja sen jälkeen kevyttä rundia. Ollaan koodissa....

Terkuin Robin

Robinin uutuussinkku iTunesin ykköseksi!

18.1.2012

Eilen julkaistu 13-vuotiaan Robinin debyyttisinkku Frontside Ollie on kivunnut hienosti iTunes-latauslistan ykköseksi! Video julkaistiin sinkun kanssa samaan aikaan ja sitä on käyty katsomassa YouTubessa jo huikeat yli 360 000 kertaa! Robinin Facebooksivulle puolestaan tuli vuorokaudessa yli 4000 uutta fania! Robin nousi siis Suomen nuorison tuntemaksi ilmiöksi yhdessä vuorokaudessa! Video löytyy täältä: http://www.youtube.com/watch?v=oNfwMepTuZ0

Robinin debyyttialbumi Koodi julkaistaan 22. helmikuuta 2012.

Robin saapuu Helsinkiin ja esiintyy median edustajille livenä keskiviikkona, 25.1. klo 13 Universal Musicin tiloissa (Merimiehenkatu 36 D, 00150 HKI). Samalla on myös mahdollisuus jututtaa Robinia. Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle tiistaihin 24.1. mennessä.

 

Lisätiedot:

Heidi Nuopponen

Universal Music Oy

ROBIN: FRONTSIDE OLLIE

13.1.2012

Tässä tulee Robin! 13- vuotias laulamista rakastava nuori mies Turusta jonka debyyttialbumi Koodi julkaistaan 22. helmikuuta 2012. Energinen Frontside Ollie on levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu ja se antaakin loistavasti esimakua tulevalta albumilta. Sinkkuun kuvattiin myös upea video jota on käyty katsomassa YouTubessa jo yli 360 000 kertaa heti ensimmäisenä päivänä videon julkaisusta!

Suomen Justin Bieberiksikin mainittu tähtilupaus on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt jo kerätä esiintymiskokemusta mm.  osallistumalla New Wave-laulukilpailuun Moskovassa vuonna 2009. Kilpailu televisioitiin ja sen näki n. 100 miljoonaa tv-katselijaa! Miljoonayleisön edessä laulaminen toi roimasti lisää kokemusta ja kokemuksia, ja poiki myös vierailupyynnön seuraavan vuoden New Wave-kilpailuun Ukrainaan.

Näiden poikkeuksellisten ulkomaanesiintymisten lisäksi Robin on keikkaillut poika ja kitara -tyylillä erilaisissa tilaisuuksissa, sekä esiintynyt mm. musiikkiopistonsa Big Bandin solistina.

Yläkoulun seitsemättä luokkaa käyvä Robin harrastaa musiikin lisäksi mm. purjehdusta, taekwondoa, skeittausta ja laskettelua. Kilpauintiharrastus jäi kun Robin huomasi klooriveden vaikuttavan haitallisesti hänen ääneensä. Energiaa tältä nuorelta miehenalulta ei siis puutu!

 

www.robinmusic.fi

Lisätiedot:

Heidi Nuopponen

Universal Music Oy

heidi.nuopponen@umusic.com

Sinkku ulos 16.1.2012

10.1.2012

Sinkku ja musavideo julkistetaan maanantaina 16.1.2012.

Levy äänitetty 3.12.2011

4.12.2011

LEVY VALMIS

Ensilevyni on äänitetty 3.12.2011 seuraavaksi alkaa musavideoiden teko. Nyt alkaa tapahtua.
t:Robin

Uusi video ...New Music video Cry me a river

16.10.2011

Justin Timberlakin Cry me a river

 

Esiintyminen VAPAAEHTOISTYÖSSÄ ON VOIMAA - seminaarissa

19.9.2011

Hyvän asian puolella ja puolesta ;).

Lue lisää:

http://www.turku2011.fi/tapahtuma/vapaaehtoistyossa-voimaa_fi

BIG BAND KEIKKA FORUM MARINUM 26.8.2011 klo 19:00 ALKAEN

22.8.2011

MOI

Olen Turun Musiikkiopiston Big Band keikalla Forum Marinumin aukiolla, jossa myös isot purjealukset ovat parkissa. Tervetuloa katsomaan keikkaamme. Tilaisuus alkaa arvolta klo 19:00.